• Новинка
Антена Fosmon HDTV с радиус на действие 25-40 Мили, Телевизионна антена с кроличьими уши за помещения, Прибиращи диполи [Монтируемые на стената или на плота] с 5-футовым каб?

Антена Fosmon HDTV с радиус на действие 25-40 Мили, Телевизионна антена с кроличьими уши за помещения, Прибиращи диполи [Монтируемые

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

[БЕЗПЛАТЕН ЦИФРОВ HDTV С ПОМОЩТА на антена HDTV] Повече никакви скъпи сметки за кабелна телевизия!Благодарение на HDTV антени Fosmon можете да излъчват местните новини с висока разделителна способност, комедия, шоу програми, детски и спортни програми с резолюция до 1080p с такива станции, като ABC, CBS и the CW, FOX, NBC и PBSАнтената е съвместима с Next Gen TV (ATSC 3.0) за приемане на ОТА-предавания във формат 4 K.Забележка : За приемане на съдържание във формат 4 K се изисква вграден или външен TV-тунер Next Gen. [РАЗНООБРАЗНИ ВАРИАНТИ за НАСТАНЯВАНЕ] HDTV-антена Fosmon може да се използва като вмонтированную в стената, така и разположен на масата.Благодарение на дългия кабел с дължина 5 метра / 1.5 м е лесно да се намери място за монтиране на антени на HDTV.Батерии или се захранва от променлив ток не се изискват. [Максимален ОБХВАТ на сигнала 25 МИЛИ] Тази HDTV антена приема сигнал на разстояние до 25 км / 40 км от местните кули и телевизионни станции. [РЕГУЛИРУЕМИ ДИПОЛИ / заячьи уши] HDTV-антена Fosmon с плъзгащи се и регулируеми диполями / заячьими уши за оптимално приемане. [ОГРАНИЧЕНА ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ] присъединете се към милионите доволни клиенти с нашата ограничена доживотна гаранция, подкрепленной нашите опитни и специален отдел за поддръжка на клиенти в САЩ. [БЕЗПЛАТЕН ЦИФРОВ HDTV С ПОМОЩТА на антена HDTV] Повече никакви скъпи сметки за кабелна телевизия!Благодарение на HDTV антени Fosmon можете да излъчват местните новини с висока разделителна способност, комедия, шоу програми, детски и спортни програми с резолюция до 1080p с такива станции, като ABC, CBS и the CW, FOX, NBC и PBS.Антената е съвместима с Next Gen TV (ATSC 3.0) за приемане на ОТА-предавания във формат 4 K.Забележка : За приемане на съдържание във формат 4 K се изисква вграден или външен TV-тунер Next Gen. [РАЗНООБРАЗНИ ВАРИАНТИ за НАСТАНЯВАНЕ] HDTV-антена Fosmon може да се използва като вмонтированную в стената, така и разположен на масата.Благодарение на дългия кабел с дължина 5 метра / 1.5 м е лесно да се намери място за монтиране на антени на HDTV.Батерии или се захранва от променлив ток не се изискват. [Максимален ОБХВАТ на сигнала 25 МИЛИ] Тази HDTV антена приема сигнал на разстояние до 25 км / 40 км от местните кули и телевизионни станции. [РЕГУЛИРУЕМИ ДИПОЛИ / заячьи уши] HDTV-антена Fosmon с плъзгащи се и регулируеми диполями / заячьими уши за оптимално приемане. [ОГРАНИЧЕНА ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ] присъединете се към милионите доволни клиенти с нашата ограничена доживотна гаранция, подкрепленной нашите опитни и специален отдел за поддръжка на клиенти в САЩ.

Подробности

Подобни продукти в категория