• Новинка
Mechkeeb OEM Профил на Mario Новост, Капачка за ключове с Пет страни, Двете Дебели Шапки за комбинации от PBT за механична геймърска клавиатура MX (OEM Mario 4 комбинации)

Mechkeeb OEM Профил на Mario Новост, Капачка за ключове с Пет страни, Двете Дебели Шапки за комбинации от PBT за механична

Buyers rating:
BGN 4.29

Налично

Пратката включва : 5 бр ключодържател Марио Novelty.Този линк съдържа само 4шт клавиатури кепета, клавиатура в комплекта не е включена.Това капачка за ключове е OEM-профил, подобен на профила на чери, но малко по-висок профил чери.Капачка за ключове е изработен от дебела ПБТ.Дебелината му е около 1,55 mm. Марио - това R4.M, а ?/ - това е R1. Може да се използва за всички клавиатури Cherry MX Gateron MX Kailh MX и всички други MX switches.Детайли на Помещение и включва : 5 бр. ключодържател Марио Novelty В тази връзка са представени само 4 бр. капачки за ключове, клавиатура в комплекта не е включена.Това капачка за ключове е OEM-профил, подобен на профила на чери, но малко по-висок профил чери.Капачка за ключове е изработен от дебела ПБТ.Дебелината на Марио е около 1,55 мм, това R4. W - това R3 L - това R2 M и? / Съвместимост с R1 може да се използва за всички клавиатури Cherry MX Gateron MX Kailh MX и всички други ключове, MX.

Подробности

Подобни продукти в категория

Сферични MOOG K7205T
  • Новинка
Оценки:

Сферични MOOG K7205T

КЛЮЧОВИЯТ ПРОБЛЕМ за иползване на закрито rp НОСЕЩАТА Конструкция от метал в метал осигурява здравина и

BGN 21.84