• Новинка
Машинки за подстригване на овце MUVLUX Електрически 900 W, Електрически Машинки За подстригване на овце и Кози, Машинки За Подстригване на коне, добитък, Овце, Кози, Кози?

Машинки за подстригване на овце MUVLUX Електрически 900 W, Електрически Машинки За подстригване на овце и Кози, Машинки За Подстригване

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

[Мощен двигател с мощност от 850 W] : Мощен двигател от ново поколение, който увеличава изходната мощност 850 W, висока температура эмалированная тел от чиста мед 200 ℃, high-performance работен орган, не се нагрява и не изгаря [РЕГУЛИРУЕМА трансфер] : 1-3 е бавната скорост. 4-6 предоставя бърза скорост.Регулиране 6 степени по своему, регулиране на скоростта в съответствие с вашите умения. [РЕГУЛИРУЕМ ПРЪТ НОЖА] : Прецизно регулиране на дебелината на козината, лека прическа, благодарение на мощната система челюстните остриета. [ЗДРАВА НОЖИЦА за ПОДСТРИГВАНЕ] : Тези електрически ножици за стригане на овце, произведени по съвременни технологии, и феновете с охлаждащ въздушен поток за предотвратяване на прегряване на ножове и главата по време на рязане. [ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН] : Професионална земеделска инженерингов инструмент, подходящ за добър маникюр овце, овце, кози, лами, альпак и всеки друг представител на семейството на камила.Приложение : подходящ за подстригване на козината на коне, камили, едър рогат добитък, овце и на други по-големи животни, включително и непреработена кожа и мек кожа.В съответствие с изискванията на клиентите, ние можем да персонализирате напрежение и штепсельную щепсела за всяка държава и да се свържете храна директно към източник на захранване.Спецификация : Напрежение : 110-240 v Номинална мощност : 900 Втколичество горните зъби : 4количество долните зъби : 9/139 на зъбите пряко острието : подходящ за начинаещи за косене на гъста козина животных9 направи различни съоръжения изогнутое острието : Подходящ за опитни клиенти за косене на гъста козина животных13 направи различни съоръжения пряко острието : подходящ за начинаещи за прически рядка козина животных13 направи различни съоръжения изогнутое острието : Подходящ за опитни клиенти за прически рядка козина животныхособенности : Специално разработена от върха на острието, който няма да навреди на овце.Изящна изработка и добра производителност.

Подробности

Voltage:
110V-240V
Rated Power:
900W
Number of upper teeth:
4
Number of lower teeth:
9/13
9 tooth straight blade:
Suitable for novices to cut thick animal hair
9 tooth curved blade:
Suitable for skilled clients to cut thick animal hair
13 tooth straight blade:
Suitable for novices to sparse animal hair
13 tooth curved blade:
Suitable for skilled clients to cut sparse animal hair
Feature:
Specially designed blade-tip that won't hurt the sheep.:
Fine workmanship and good performance.:
Super quiet and low vibration.:
Light in weight.:
Easy to use and maintain.:
Durable in use.:
Package included:
1 x Shearing Clipper:
1 x Cleaning Brush:
1 x Oil Bottle (empty):
1 x Protect Box:
1 x Multifunctional Screwdriver:
1 x User Manual:
Note:
-Please choose the right blade according to your own demand. If you need to buy it separately, please contact us immediately.:
-Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding.:
-Please allow a little difference due to manual measurement. :

Подобни продукти в категория