• Новинка
2 Опаковане на LCD таблет за писане, 12-Инчовата дъска за рисуване, Електронен Таблет за рисуване, тетрадка, Буги-таблет за деца, образователни играчки, подарък за момч?

2 Опаковане на LCD таблет за писане, 12-Инчовата дъска за рисуване, Електронен Таблет за рисуване, тетрадка,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Blackboard - това е бележник за еднократна употреба : плоски плочи за писане с помощта на силно чувствителни технологии, чувствителна към едно натискане, и гладкото, гъвкаво жидкокристаллического на екрана линия се получават ясни и привлекателниНа екрана не е самосветящейся подсветка, и оптичните характеристики на запис като хартия.Нито прах, нито мастило, нито радиация, безопасно и хигиенично. Портативен и здрав : 1/4 "тънък и 4,5 грама лек, е лесно да вземете със себе си в планер, чанта или раница за пътуване без елементарно моливи, маркери или креда; Стираемый бележник за рисуване поставка за рисуване ще позволи на децата с часове да бъдат заети в кола, самолет, родителите да може с облекчение да се насладите на преживяването. Опазване на околната среда : Бележник за писане може да се използва повторно 100000 пъти, не е нужно да се притеснявате за това, че стилус ще изчезне и ще намали разходът на хартия.Децата повече не трябва да се рисуват графити на земята или на стената, и не е нужно да похарчите много пари за хартия.Нека да работим заедно, за да спаси дърветата и опазване на околната среда.Идеален подарък за деца и възрастни - чудесно за рисуване, писане на думи и по всяко време и на всяко място, и т. Децата могат да се научат да рисуват гъвкаво, навсякъде, без да харчите твърде много хартия.Това е идеален подарък за деца, ученици, както и за дизайнери, бизнесмени, учители и др Защита на зрението : на Екрана на детско notepad за рисуване е изработен от висококачествен жидкокристаллического материал, без отблясъци и радиация, които могат безопасно да се наслаждавате на децата, дъска за писане - добър избор за подарък на децата на рожден ден.Рисуване, броене, писане на думи, графити и вытравливание скица и т. Също може да се използва като notepad за хладилника.Нашата жидкокристаллическая дъска за рисуване - най-добрата образователна играчка за вашите деца.Течни кристали таблет за писане е оборудван с най-новите технологии, чувствителни към мишката, децата могат да рисуват и пишат на дъската за рисуване с помощта на стилус и всеки твърд предмет.

Подробности

Подобни продукти в категория

О-пръстен, Dash 385, Viton, 0,21 инча.
  • Новинка
Оценки:

О-пръстен, Dash 385, Viton, 0,21 инча.

✅ Опръстен, Dash 385, Viton, 0,21 инча ✅ Материал : Viton ✅ Дюрометр : 75 Shore A ✅ Номинален Вътрешен диаметър : 16 см...

BGN 2.67