• Новинка
Cabilock 2 бр. Мека четка за почистване на косата, богат на функции Потребителска четка за почистване на обувки Дрехи (бели и червени всеки цвят, 1 бр.)

Cabilock 2 бр. Мека четка за почистване на косата, богат на функции Потребителска четка за почистване на обувки Дрехи (бели

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Изработени от материали ABS и PBT, можете да ги използвате в продължение на дълго времеИдеална за почистване на дрехи, водопроводни канали или обувки и т., са Добри помощници за вас услуги.Можете лесно да ги задържат.Мека коса, те не увреждат дрехите, обувките и т., Произведени от материали ABS и PBT, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Идеална за почистване на дрехи, водопроводни канали или обувки и т., са Добри помощници за вас услуги.Можете лесно да ги задържат.Мека коса, те не увреждат дрехите или обувките и т. Описание на Продукта са изработени от материали с ABS и PBT, здрави и леки.можете лесно да си домакинска работа.можете лесно да ги използват и лесни за почистване. повърхността е гладка, ще ви бъде удобно да държат в ръцете си.Характеристики - Цвят : бял и червен - Материал : ABS и PBT - Размер : около 17,5 × 4x4 см - Изработени от материали, ABS и PBT, можете да ги използвате в продължение на дълго време.- Добри инструменти за вас - Подходящ за почистване на дрехи, течаща вода или обувки и т. - можеш лесно да ги държи.- Добри помощници за дома - Мека коса, те не развалят дрехите или обувките и т., са Предпоставка включва 1 х бяла четка, 1 х червена четка.

Подробности

Подобни продукти в категория