• Новинка
Чиста четка за зъби, Лека и Портативна Пластмасова четка за зъби за пътуване, за тоалетната, за миене на зъбите си у дома (черен)

Чиста четка за зъби, Лека и Портативна Пластмасова четка за зъби за пътуване, за тоалетната, за миене на зъбите си у дома (черен)

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Сверхмягкая четка за зъби може дълбоко почистване на зъбите, без да уврежда венцитеИма ергономичен дизайн на дръжката, за която е лесно да се възползва и с които лесно се подхлъзне.Тази сверхмягкая четка за зъби специално разработена за хора с чувствителни зъби.Изработен е от висококачествена пластмаса, мек и здрав, няма да предизвика никакъв дискомфорт при зъбите.Лек и портативен, лесно можете да го сложите в чантата си и да носят със себе си по време на пътуване.Сверхмягкая четка за зъби може дълбоко почистване на зъбите, без да уврежда венците.Има ергономичен дизайн на дръжката, за която е лесно да се възползва и с които лесно се подхлъзне.Тази сверхмягкая четка за зъби специално разработена за хора с чувствителни зъби.Изработен е от висококачествена пластмаса, мек и здрав, няма да предизвика никакъв дискомфорт при зъбите.Лек и портативен, лесно можете да го сложите в чантата си и да носят със себе си по време на пътуване. Тази сверхмягкая четка за зъби специално разработена за хора с чувствителни зъби. Използва ергономичен дизайн дръжка, която лесно се възползва и който лесно се подхлъзне. Супер мека четка за зъби може дълбоко почистване на зъбите, без да уврежда венците. Изработен е от висококачествена пластмаса, мек и здрав, няма да предизвика дискомфорт на вашите зъби. Лек и портативен, можете лесно да го сложи в чантата и носи с себе си по време на пътуване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип изделия : Много мека четка за зъби Материал : пластмаса Функция : Почистване на зъбите Характеристики : четка за Зъби с висока плътност, мека четина, цялостна почистване между зъбите.Осъществяване Списък : 1 x Много Мека четка за зъби.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Extra Soft Toothbrush
Material:
Plastic
Function:
Brushing Teeth
Features:
High-Density Toothbrush, Soft Bristles, All-Round Cleaning Between Teeth.
Package List:
1 xExtra Soft Toothbrush :

Подобни продукти в категория