• Новинка
JOTFA 4 бр. Коледни Шапки за Пилета, 2 Размера, Мини-Коледен Костюм Малките животни в клетка Бивол с Регулируема Каишка на Брадичката за Кокошка, Петел, Гъска, Патица, Па?

JOTFA 4 бр. Коледни Шапки за Пилета, 2 Размера, Мини-Коледен Костюм Малките животни в клетка Бивол с Регулируема Каишка

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Мини Коледна шапка за пилета-птици: Предпоставка включва 2 бр коледни шапки, подходящи за пилета и 2 бр. коледни шапки за пилета, подходящи за възрастни пилета.Класическа червено-черен цвят в клетка от бъфало и сладко и уникален дизайн с помпоном, който ще ви помогне по-добре и креативнее обличам своя домашен любимец. Размер : Коледна шапка с малки размери с размер от около 3,1 х 2.2 инча / 8 х 5,5 см, подходящи за кокошки, папагали, гущери и хамстери.Коледна шапка в голям размер, с големина около 4,9 х 3,1 инча / 12,5 х 8 см подходящ за възрастни пилета, патици, морски свинчета, зайци.Материал : Тези коледни шапки с пиле, изработени от висококачествен памук и полиестер, меки и удобни, да не дразнят кожата.Коледна шапка има малка еластичност, което е удобно да се облича и да стреля.Лесен за носене : Всяка коледна шапка снабдено с гумена лента с катарама, чийто размер може да се регулира.Трябва само да се облича коледна шапка на главата на пилето и се регулира дъвка.Сладки коледни шапки могат да придават на цыпленку коледна атмосфера.Широко приложение:Скъпа клетчатая шапчица chicken Коледа buffalo в клетката е подходяща за пилета, папагали, възрастни, пилета, морски свинчета и други малки животни, които могат да се носят на Коледа.Също така е възможно да се използват и за производство на коледни елхи, подаръци кутии, бутилки вино, украса за сладкиши и торти.Добавете повече забавление на вашето коледно парти.Тези коледни шапки от пиле - най-добрите коледни подаръци за вашата кокошка или други птици.Регулируем размер : Малка коледна шапка км / ч за 3,1 х 2.2 инча /8 х 5,5 см, а на коледна шапка с голям размер км / ч за 4,9 х 3,1 инча /12,5 х 8 см. Всяка коледна шапка снабдено с гумена лента с катарама, чийто размер може да се регулира.Дизайн в червено-черна клетка "бивол" : Класически червено-черен цвят в клетка "бивол" и сладък и уникален дизайн с pom-помераните, който ще ви помогне по-добре и креативнее носят своя домашен любимец.

Подробности

Color:
red and black buffalo plaid.
Material:
made of cotton and polyester.
Size:
the small-size Christmas hat is approx. 3.1 x 2.2 inches/ 8 x 5.5 cm and the large-size Christmas hat is approx. 4.9 x 3.1 inches/ 12.5 x 8 cm.
How to use these chicken Christmas hats? :
1. Suitable for chicks, parrots, adult chickens, guinea pigs and other small animals. :
2. Decorate your Christmas gift Xmas tree and Christmas wreaths. :
Warm note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color may be a little different from the pictures. :

Подобни продукти в категория