• Новинка
SoltreeBundle 2 опаковки Лъскава течност за Супер-Пилинг на Краката, 0,85 течни унции с Естествена конопляной хартия SoltreeBundle 50 бр.

SoltreeBundle 2 опаковки Лъскава течност за Супер-Пилинг на Краката, 0,85 течни унции с Естествена конопляной

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

★ 2 опаковки брилянтен пилинг за крака Super Peeling Liquid Видимо премахване на кератин Освежаващо усещане, благодарение на премахване на миризмата на краката.Се променя на мека едно стъпало.Отново изпитва умора.Капацитет : 2 листа, 1 крем за крака.Специална маска за крака с разглаживающими и овлажняващи съставки, за да се отървем от груб, тъп и мъртвата кожа на стъпалата.Благодарение на растително экстрактам, които помагат при хигиената на краката и премахване на сърбежа, течност за пилинг на крака ще направи кожата на вашите крака еластична, отстраняване на дебел слой мъртви клетки и предотвратява тяхното натрупване.Благодарение на тези съставки, като глицерин и бетаин, както и сок от алое вера и доброто увлажняющему средство за кожата, течност за пилинг на крака ще осигури хидратация и хранене на кожата.Той също така контролира отделянето на пот и потиска неприятната миризма. ★ Двигателят е с мазителна промокательная хартия Soltree Bundle 50шт : контрол на масло на лицето за ежедневна употреба (произведено в Япония)
. ★ (2 опаковки) Брилянтна течност за супер-пилинг на краката Опаковка : Пилинг за крака 25 мл от 2 листа (само 1 чифт) + крем за крака 1бр 1. Маска-пилинг за крака съдържа естествени съставки, като естествен грозде, лайм, Медосос, ензим праскова, лавандула, розмарин и различни екстракти от корени, които разрыхляют дебел слой мъртви клетки на кожата на краката си. Отворете пакета. Извадете винил чорапи и ги нарежете на по прекъснатите линии.Да я носи на тях като на чорапи. Дръжте и двете кърпи на краката си, докато кожата стоп не поглъща течност.Изчакайте 1 час и 30 минути, или, ако имате дебела кожа с мъртъв клетки, оставете за 2 часа. Изплакнете с вода без сапун и подсушете с кърпа. Мъртвите кожни клетки ще започнат да се отделят през 3-4 дни.Тя напълно ще падне след 2 седмици.Полезно е да накиснете краката си в топла вода, да се разхлабят мъртвите клетки.Ако всеки ден вземате топъл душ, това също помага.

Подробности

Подобни продукти в категория

NRC06F1823TRF - Фиксиран 2-Пинов SMD 06F1823
  • Новинка
Оценки:

NRC06F1823TRF - Фиксиран 2-Пинов SMD 06F1823

Чипрезистор с керамично повърхностно монтиране (SMD)Фиксирана тънкослоен резистор SMD (Партида от 100 броя).

BGN 16.20
Дубликат част Moen 13462
  • Новинка
Оценки:

Дубликат част Moen 13462

Комплект переходников за писалкиОписание на продукта Moen определя стандарти за изключителната красота

BGN 0.33