• Новинка
Комплект Затягане на кабела за Крак Педала за татуировки, захранване цифров татуировка-машини ATOMUS с Педала за татуировки и Обичайно Зажимным кабел за татуировка-м?

Комплект Затягане на кабела за Крак Педала за татуировки, захранване цифров татуировка-машини ATOMUS с Педала за татуировки

Buyers rating:
BGN 24.66

Налично

★ Комплект за хранене за татуировки : Включва 1 бр цифров блок за захранване с кабел за захранване, 2 бр. обикновени затягане на кабела и 1 бр. ★ Захранване може да се използва с машина за нанасяне на татуировка-машина за перушина татуировки едновременно, не е нужно да се сменят често машина за татуировки или игла за татуировки. ★ Малък и лек дизайн, самият блок за хранене е само на 120 г / 4,23 унция, лесен за работа и переноске.Четири нескользящие и устойчиви на надраскване поролоновые накладки и симетрични отвори за охлаждане на гърба осигуряват защита на машината и бързо отвеждане на топлината. ★ Захранване има две предварително инсталирани функционални клавиши напрежение : 1-2 предаване.Всеки трансфер може да бъде настроена на необходимото ви напрежение и бързо превключване по време на работа. ★ Въведение марка : ATOMUS е специализирана в дизайна, производството и продажбата на татуировка-продукти, на средства за татуажа вежди, инструменти за грим и продукти за лична хигиена.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се директно с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория