• Новинка
Автоматична керамични плойка маша за коса с батерия Автоматична Плойка маша за коса с 1 варела 3 Настройки за отопление Супер Лесен за използване Плойка маша за кос?

Автоматична керамични плойка маша за коса с батерия Автоматична Плойка маша за коса с 1 варела 3 Настройки за отопление Супер

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

? Обновен дизайн с термозащита : полагане на прави по-лесно и осигурява двоен ефект ✨ Функция на отопление при постоянна температура : технология на постоянна температура осигурява равномерно отопление на всяка част, подобряване на завивку и грижа за косата. Кратка, 10-минутна полагане на цял ден : Нагревателен прът използва нагревателен модул за бързо отопление в продължение на 20 секунди. ? Автоматична завивка с един бутон, кажете сбогом със сложни операции : начинаещите могат бързо да започнете, като кликнете на левия / десния бутон, за да се постигне автоматично вълна, да се откаже от сложни операции!. ? Керамични йони, помага за изглаждане на завивку на косата : Гладко покритие на керамична глазура съдържа отрицателни йони за намаляване на триенето на косата, статично електричество и вълна. Автоматична керамични плойка маша за коса с мощността на батерията Автоматично плойка маша за коса с 1 патрон и 3 настройки на отопление Супер лесен за използване плойка маша за коса диаметър 1 инч, автоматична плойка маша за коса с 1 "патрон и 3 настройки на отопление, супер лесна за използване плойка маша за коса диаметър 1 инч, автоматична въртяща се плойка маша за коса, бързо нагревающаяся Въртящата плойка Материал : турмалиновая керамика Цвят : както е показано на фигура, (за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 560 грама опаковка Размер : 36,5x10x6,5 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Подробности

Подобни продукти в категория

Хидратиращ пяна Aveda, 1,7 Грама
  • Новинка
Оценки:

Хидратиращ пяна Aveda, 1,7 Грама

Пенка за стайлинг на коса с органичен медПридава на тялото безтегловен обем и блясък с помощта на патен�

BGN 8.76