• Новинка
Крем за укрепване на шията LuximPlus, 40 г Гидролизованного Коллагенового Крем за шията, Крем За Укрепване на шията, Крем За Стягане на шията, Овлажняващ Крем за шия, Хидр?

Крем за укрепване на шията LuximPlus, 40 г Гидролизованного Коллагенового Крем за шията, Крем За Укрепване на шията, Крем За

Buyers rating:
BGN 6.35

Налично

【Стягащ крем за шия и Luxim Plus】 Нашият овлажняващ крем за шия, предназначени за намаляване на видимите фини линии и бръчкиНашият стягащ и стягащ крем за шията и лицето може да се стягат дряблую кожата на шията, правят се на врата и раменете гладки. 【Стягащ и стягащ ефект】 на Нашия крем за шията подхранва и овлажнява кожата, бързо теглене на проблемните зони и се прави шията по-тонизирана и млада. 【Анти-стареене крем за шия и против бръчки】 Нашия подобрен хидратиращ крем за шия помага за подобряване на външния вид и текстурата на кожата и намалява появата на фини линии и бръчки. 【Овлажняващ ефект】 Подобрява сухота и тусклость на кожата, изглажда бръчките на шията, се бори с устойчиви признаци на стареене, включително фини линии, бръчки, промяна в цвета на кожата и загубата на еластичност.Отлична хидратация, прави кожата мека и гладка и показва очарователна врата. 【Крем за шия и Широкото прилагане на】Този стягащ крем за шия и се прилага не само в шията, но и в други части на тялото, като назолабиалните гънки, бръчки по челото, напълно рехидратира, подходящ за всички типове кожа, както женски, така и мъжки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Дълбоко Тоник Brilliant Skin Miscellar 100 мл
  • Новинка
Оценки:

Дълбоко Тоник Brilliant Skin Miscellar 100 мл

Мицеллярная вода за дълбоко почистване на Brilliant Skins специално разработена за задълбочено отстраняване �

BGN 8.17