• Новинка
Плеър грамофонни плочи Shooron с мощни външни говорители на лавица за книги, 3-бързо завъртане на масата с колан задвижвани и магнитен патрон, който поддържа режим на с?

Плеър грамофонни плочи Shooron с мощни външни говорители на лавица за книги, 3-бързо завъртане на масата с колан задвижвани

Buyers rating:
BGN 59.50

Налично

【Два мощни външни динамиката на】Този плеър грамофонни плочи с отделен чифт високоговорители работи по-силно, по-отчетливи и се регулираКачеството на звука е превъзходно, и можете да се наслаждавате на любимите си резени върху винил силно и наситено.Те са свободни и позволяват свободно да ги поставят в най-добрите места. 【Разширени възможности за свързване】 Нашия плеър грамофонни плочи Bluetooth с вградената версия на Bluetooth 5.0 позволява да се наслаждавате на любимите си албуми, дори ако те са извън вашия винил, с всички удобството на безжичната технология Bluetooth.Лесно свързвайте компютрите и mp3 файлове, с помощта на USB-порт.Използвайте жак за свързване на слушалки за лично слушане.Този плеър отлично ще се вдигне нивото на слушане на най-високо ниво.Този набор представлява отлична комбинация на класика и съвременни технологии. 【Допълнителни функции】 Твърдо желязо ястие осигурява добра стабилност и въртене.Касета phono обновен до висококачествен дизайн, който значително ще подобри качеството на звука и не поцарапает скъпоценни канали на плочи.Страхотна пластмасовия капак отлично защитава плейър, когато той не играе. 【Ретро дизайн от дърво】 Нашия ретро грамофон грамофонни плочи и мощни високоговорители са направени в стила на естествено дърво.Те са перфектното решение за вашата лавица за книги рафтове или мебели, а хармоничен дизайн значително ще се подобри украсата на вашия дом.Не е просто чудесно за слушане, но и може да зарадва очите винтажным външния вид на истинско дърво. 【Простота на изпълнение】 Изключителното майсторство на изпълнение и ретро дизайн от дърво го правят чудесен плеър, грамофонни плочи за начинаещи и любители на музиката.Чудесен подарък за Коледа, семейство и приятели.Лесно е да го персонализирате, и се радват на страхотен звук. 【Универсална съвместимост】 Поддържа 3 скорости на слушане (33-1/3, 45 и 78 об/мин) и 3 формат на записа (7 ", 10" и 12"), насладете се на почивката си с този плеър плочи.

Подробности

Подобни продукти в категория