• Новинка
Портативен Сгъваем Безжичен фен Fanximan, 4 степени, 5-48 часа на работа, Настолни Вентилатори на батерии с дистанционно управление / 2 режима на осветление / Височина и ъг?

Портативен Сгъваем Безжичен фен Fanximan, 4 степени, 5-48 часа на работа, Настолни Вентилатори на батерии с дистанционно

Buyers rating:
BGN 56.66

Налично

✅ 5 режима на работа - Портативен сгъваем безжично вибриращо вентилатор - Режим триъгълна влакчета, монтиран на стената, самостоятелен корпус на вентилатора, режим позиционирующего група, режим за монтаж на таван, вентилатор, за да отговори на различните нужди на открито или в закрити помещения ✅ Регулируемо led осветление-Безжичен вентилатор, захранван от батерии има 2 вида яркост, led подсветка Hight Lumen, осигуряване на достатъчно осветление през нощта.Добър избор за офис, четене, на къмпинг, на палатка. ✅ Многофункционален и дистанционно - 4 скорости скорост на вятъра : ниска предавка, средната предаване, висока предавка и режим сън.Автоматично завъртане наляво и надясно на 180°.Сгъваема триъгълна скоба от алуминиева сплав : Възможно ръчно регулиране на височина и нагоре и надолу на 60 °.Приложено дистанционно управление ви дава пълен контрол върху настройките на вашите фенове. включване и изключване на захранването, промяна на яркостта на осветление, промяна на скоростта, автоколебание. ✅ Безжичен и кабелен-Вградена литиево-йонна батерия, клас А капацитет от 8000 ма с сверхдлинным срок на служба, скоростта на вятъра може да се използва в рамките на 8-48 часа, led подсветка може да се използва в рамките на 12-32 часа.(времето на употреба зависи от различните режими на работа).Съединителна линия Type-C и USB поддържа, бързо зареждане за 7 часа до пълно зареждане и поддържа работа по време на зареждане. ✅ Синхронизация - функция на вентилатора автоматично се изключва при непрекъсната работа в продължение на 10 часа, а функцията на встряхивающей глави автоматично изключване при непрекъсната работа в продължение на 3 часа.Което прави използването на по-безопасни, енергийно ефективни и полезни за здравето, това е страхотна идея за подарък на баща ми, майка, приятели, братя и сестри.Самостоятелен тип.Кал вставной вид.Стенен тип монтаж.Триъгълен поставка за подово тип.Има 5 режима на работа : . Разнообразието от режими на работа, отговарящи на вашите различни нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория

1 бр. Напълно Нов FFR-620
  • Новинка
Оценки:

1 бр. Напълно Нов FFR-620

Компанията Чипове Gate, основана през 2010 г, е професионален инструмент за възлагане на обществени поръчки

BGN 25.99