• Новинка
Диспенсер за храна FIFOR, Контейнер за съхранение на ориз, Фланец на Резервоара за съхранение, Керамичен Цилиндър за ориз с капака на Кофа за съхранение на храна за Ку?

Диспенсер за храна FIFOR, Контейнер за съхранение на ориз, Фланец на Резервоара за съхранение, Керамичен Цилиндър

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

【Керамични резервоар за съхранение на】 : Кофа за съхранение с голям капацитет; изпълнени в китайски стил, в два цвята, което означава, че най-добри пожелания; красив външен вид, ще ви представя изключителни визуални впечатления, ще е перфектното украшение за вашата кухня 【Екологични, здрави материали】 : Контейнер за сухи зърна е изработена от висококачествени керамични материали, които са екологично чисти и притежават добра газопроницаемостью.По-здрав и устойчив на абразия след высокотемпературного печене.Да се съхранява зърно, сухи, и може да се използва в продължение на дълго време. 【Интимен дизайн】 : плътно силиконово уплътнение около капачки за запазване на свежестта на продуктите; zakruglennoe дупка, глазирани, лесен за почистване; - гладко дъно, му е трудно да го изхвърлим. 【Красиви декорации】 : Китайски стил, дизайн, старинни, цветни, не е лесно да избледнява, ще ви представим един добър визуален опит. 【Интимни услуги】 : Ако имате някакви въпроси за бурета за съхранение на ориз, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние сме щастливи да помогне и се стремим да се гарантира, че всички клиенти са останали доволни от своите покупки.Идеален за събиране в кош брашно, бисквити, сладкиши, кафе, ориз, захар и други зърнени култури, което спестява много място в кухнята и шкафчета. Просторен херметичен контейнер за съхранение на храна, който по-добре организира кухнята и я поддържа чистота и ред.В кухнята този крупяный диспенсер за зърнени храни ще ви помогне да се раздели пространството, по-добре да се съхранява продукти, останете сухи и да се насладите на здравословна храна В хола този универсален кутия за съхранение перфектно се вписват пространство и ще се превърне в чудесна декорация на дома Спецификация : Име : Ведерко за ориз Цвят : червен, жълт Материал : керамика Размер : 20,5 *26,7 см / 8,1 * 10,5 инча, капацитет : 5 кг25 * 33 см / 9,8 * 13 см, капацитет : 10 кг28 * 38 см / 11 * 15 см, капацитет : 15 кг32 * 44,5 см / 12,6*17,5 инча, капацитет : 25 кг Применимая сцена се от : кухня, хол, хранителен магазин, кафене, бар, ресторант, училище, Начин на съхранение : да се Съхранява на сухо и хладно място Опаковка на продукта : 1 контейнер за зърно Съвет : Ние продаваме само контейнери за зърно, останалата част са подпори на Различни методи на измерване малко се различават по размер.

Подробности

Name:
Rice bucket
Color:
red, yellow
Material:
Ceramic
Size:
20.5*26.7cm / 8.1*10.5 inches, capacity:
5kg
25*33cm / 9.8*13 inches, capacity:
10kg
28*38cm / 11*15 inches, capacity:
15kg
32*44.5cm / 12.6*17.5 inches, capacity:
25kg
Applicable scene:
kitchen, living room, food store, cafe, bar, restaurant, school
Storage method:
Store in a cool dry place
Product packaging:
1x grain containers:
Tip:
We only sell grain containers, others are props:
Different measurement methods are slightly different in size. Please refer to the actual product:
During the shooting process, there will be subtle differences between physical factors and photo colors due to factors such as light and camera. Color depends on the actual product:
Welcome to our store! If you have any questions, please contact us :

Подобни продукти в категория