• Новинка
Селска Къща На Притежателя На Хартиени Кърпи, Чаши, Релаксираща Възглавница За Вана И Луксозна Вана Спа С Порести Възглавница 8 Смучат Продукти За Баня Държач За То?

Селска Къща На Притежателя На Хартиени Кърпи, Чаши, Релаксираща Възглавница За Вана И Луксозна Вана Спа С Порести Възглавница

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Стил : ПростМатериал : вспенивающийся PVC + гъба. Размер : (приблизително) 29x20 виж Осигурява подкрепа за главата, раменете и врата, подходящ за бани от всякакъв размер, спа. 1 Х закачалки за кърпи над вратата за банята, големи хавлии за баня, държач за лепило за хартиени кърпи за ръце, срок на годност-органайзер за баня, комплект хавлиени кърпи, коварен кошчето за баня, лира за грижа за лицето, организаторите за баня.Селска къща Титуляр за хартиени кърпи, Чаши, релаксираща възглавница за вана и Луксозна вана Спа с порести възглавница 8 смучат продукти за баня лира Rack Ultra по-мека и гладка на допир, насладете се на вана.Цвят : бял и високо качество.Лесно протирается и се поддържа в чистота а не-порести с повърхността.Осигурява подкрепа на главата, раменете и врата, подходящ за бани от всякакъв размер, спа.В херметично конструкция ще предотврати попадането на вода вътре и ще запази я от всякакви замърсители. външен слой от PVC, вътрешен слой губки8 нещастници уникално предпазват от обичайни и дразнещо пързалка, създавайки максимално релаксираща опит за къпане.1 x Стил бани : прост Размер : (приблизително) 29x20 смМатериал : вспенивающийся PVC + губкаособенности : нещастници.

Подробности

Подобни продукти в категория