• Новинка
IUAIU Кабел за бързо зареждане със завъртане на 180 °, USB Кабел За по-бързо зареждане, Кабел за бързо зареждане със завъртане на 180 °, Гъвкав отточна тръба на шарнирна връ?

IUAIU Кабел за бързо зареждане със завъртане на 180 °, USB Кабел За по-бързо зареждане, Кабел за бързо зареждане със завъртане

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

1 Въртящ се на 180 градуса кабел за бързо зареждане : Прекарва времето, като играят с телефона по време на зареждане, по-удобно с помощта на нашия въртящ се на 180 ° кабел за бързо зареждане, който може бързо и безопасно да се зарежда по време на използването. Уникален отточна тръба на шарнирна връзка дизайн на 180 ° : играе без притеснения, докато се наслаждавате на бързо зареждане.Метален дизайн на от с сплав, сверхпрочный и издръжлив, вътрешна чиста мед значително засилва кабел, премина отлично изпитване на огъване за продължителна употреба. Снабден с индикатор за зареждане : Зарежда през нощта е по-удобно, led индикатор ще ви помогне по-лесно да намерите въртящ се на 180 градуса кабел за бързо зареждане на тъмно, а мека светлина не ще алармата на вашия сън. Широка съвместимост : съвместим с три устройства.Всички уреди са подобрени и са готови за работа.За да се постигне ефекта на бързо зареждане, трябва да се използва с адаптер за бързо зареждане, и вашето устройство трябва да поддържа бързо зареждане. Удобен и практичен : Въртящ се на 180 ° кабел за бързо зареждане е с две дължини - 1,2 м и 1,8 метра на избор.Той въртящи се, издръжлив и лесен за носене.Това е задължително условие за вашия кабел за пренос на данни.Подходящ за употреба на закрито и на превозното средство, отговаря на всички ваши нужди, така че можете да го използвате във всяка ситуация и да ги управлява по време на зареждане. Въртящ се на 180 градуса кабел за бързо зареждане : Прекарва времето, като играят с телефона по време на зареждане, по-удобно с помощта на нашия въртящ се на 180 ° кабел за бързо зареждане, който може бързо и безопасно да се зарежда по време на използването. Уникален отточна тръба на шарнирна връзка дизайн на 180 ° : играе без притеснения, докато се наслаждавате на бързо зареждане.Метален дизайн на от с сплав, сверхпрочный и издръжлив, вътрешна чиста мед значително засилва кабел, премина отлично изпитване на огъване за продължителна употреба. Снабден с индикатор за зареждане : Зарежда през нощта е по-удобно, led индикатор ще ви помогне по-лесно да намерите въртящ се на 180 градуса кабел за бързо зареждане на тъмно, а мека светлина не ще алармата на вашия сън. Широка съвместимост : съвместим с три устройства.Всички уреди са подобрени и са готови за работа.За да се постигне ефекта на бързо зареждане, трябва да се използва с адаптер за бързо зареждане, и вашето устройство трябва да поддържа бързо зареждане. Удобен и практичен : Въртящ се на 180 ° кабел за бързо зареждане е с две дължини - 1,2 м и 1,8 метра на избор.Той въртящи се, издръжлив и лесен за носене.

Подробности

Подобни продукти в категория