• Новинка
Опаковки за многократна употреба Epare за продукти, които могат да бъдат Определени от 10 пакети за зеленчуци на хладилника - Пакети за продукти от магазин за хранител?

Опаковки за многократна употреба Epare за продукти, които могат да бъдат Определени от 10 пакети за зеленчуци на хладилника

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

? Безопасно за храни за многократна употреба материал : тези пакети за многократна употреба, за съхранение в хладилник заместват до 1000 магазин на найлонови торбичкиТе са изработени от солидна 100% безопасно за храни полипропиленова ламинирани фолиа. отлична алтернатива на стандартния опаковките за многократна употреба от органичен памук. ? Трайност и удобство : Нашите чанти са представени в 6 уникални цвята за организация на покупките.Лек, сгъваем и по-здрав от памук окото чанти.- Добри пакети за плодове и зеленчуци в хладилника и фризера. Цип предпазва от насекоми и при стайна температура. ? Водоустойчива и лесно почистваща : Нашите пакети за многократна употреба за зеленчуци запазват свежестта на плодове и зеленчуци, доставяни от магазина до хладилника и върху дъска за рязане бяла дъска.Нашите пакети за зеленчуци водоустойчив и плътно се затварят, за да не пропускат влага.- Добре, отколкото мрежести торбички за производство. ? Многоцелеви : Нашата чанта за продукти и е удобно за организиране на различни теми, като например малки играчки, домашни любимци и продукти за пране.Те се предлагат в 10 цвята, така че съдържанието е лесно да се идентифицират, независимо дали плодове и зеленчуци или нехранителни стоки. ? Не се разкъсва и не се свие, като clap : Тази солидна, ултрамодерна технология на ламиниране на полипропиленова тъкан не съдържа BPA и е подходящ за рециклиране, така че тя да е разумна алтернатива на обичайните мрежесто опаковките за еднократна употреба.Може да се замразява във фризер и съдомиялна машина в продължение на много години приятно пазаруване. ? Безопасно за храни за многократна употреба материал : тези пакети за многократна употреба, за съхранение в хладилник заместват до 1000 магазин на найлонови торбички.Те са изработени от солидна 100% безопасно за храни полипропиленова ламинирани фолиа. отлична алтернатива на стандартния опаковките за многократна употреба от органичен памук. ? Трайност и удобство : Нашите чанти са представени в 6 уникални цвята за организация на покупките.

Подробности

Подобни продукти в категория

Жена раница Desigual, Зелен, U
  • Новинка
Оценки:

Жена раница Desigual, Зелен, U

Аксесоари Desigual Малка раница от тъкан с ефект на кожата Малка раница от твърда тъкан с ефект на кожата од

BGN 2.33