• Новинка
MUOVI 20 бр. Куки за Шапки, Черна Стойка за Ковбойских Шапки, Залепваща Стенни Закачалка за Шапки за Стена, шкаф, Врата, Здрава и Без Пробиване, Органайзер за Бейзболни Ш?

MUOVI 20 бр. Куки за Шапки, Черна Стойка за Ковбойских Шапки, Залепваща Стенни Закачалка за Шапки за Стена,

Buyers rating:
BGN 45.45

Налично

【Минималистичен дизайн】 В стенни закачалки за шапки се използва скрит дизайн, предназначени за демонстрация на вашите шапки, а не само за това, за да ги премахнетеКогато шапки ще се мотае, нашата закачалка за шапки ще изчезнат от погледа. 【ЗАПАЗЕТЕ формата на шапки】 За съхранение на шапки използвайте заоблен дизайн, за да поддържа форма и шапки.Други обикновени куки или пирони и придават твърде голяма тежест на една точка от задната част на шапката, деформиране на шапки. 【Мултифункционална поставка за шапки】 Елегантно решение за събиране на шапки за всички видове шапки : широка периферия шапка, ковбойская шапка, бейзболна шапка, зимна шапка, солнцезащитная шапка и така нататък.Под организатора за футбол потници, бейзболни шапки има две куки за съхранение, можете да използвате закачалка за слушалки, слънцезащитно стъкло, дамска чанта, шал и други предмети от бита с тегло до 3 кг., 【Без пробиване и издръжлив】 Лепило куки за шапки за стена използва здрав лепило 3 М, не се изисква нито пирони, нито пробиване, които могат да издържат на тегло до 3 кг.Ние използваме трайно лепило за вашата стенни закачалка за шапки остава монтира с течение на времето.Подходящ за повечето плоски и чисти повърхности.Моля, не прикрепляйте тези закачалки за шапки на тапет или грапава повърхност. 【Чудесен органайзер за шапки】 Куки за шапки от ABS материал самозалепващи и могат лесно да бъдат закрепени на стените, вратите и на други места, са удобни за работа.Комплектът включва 20 х закачалки за шапки в кутия.(Съвет : Когато изпращате закачалка за шапки до стената, правилното натискане може да я направи по-силен).Тези закачалки за футбол потници, бейзболни шапки можете да използвате, за да не се претрупва вашия дом.Вие ще получите 100% удовлетвореност.

Подробности

Подобни продукти в категория

Ролка Browning BK80X 1 3/16 BKX1316
  • Новинка
Оценки:

Ролка Browning BK80X 1 3/16 BKX1316

Диаметър : 13 / 16" Шпоночный канала : 1 / 4 "x1 / 8".Външен диаметър : 7 3 / 4 инча.Дебелина : 1 1 / 2 " Шпоночный канала : 1

BGN 1.00