• Новинка
ANROD Играчки-Пъзели за Кучета, Обучение на IQ Играчка за Бавно разпределяне на Храна, Захранващи Лакомство, Интелигентна Играчка за Кученце (Жълт)

ANROD Играчки-Пъзели за Кучета, Обучение на IQ Играчка за Бавно разпределяне на Храна, Захранващи Лакомство, Интелигентна Играчка

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Размер на играчки, за да се раздадат лакомствата】 : 9,84 "* 2,28" (dia * височина / инч) страхотна концепция за котки, кученца и кучета 【Интерактивни Играчки за кучета, Обучение на IQ】Кръгла играчка-пъзел ще изпускателната умствените способности на нашата прекрасна куче.Но уморен куче, щастливи родители.Също така може лесно да се превърне в най-близката играчка-компаньон за вашите кученца и котки.Помогнете на кучета за облекчаване на натиска и да намерят храна, пренасочване на информация, за да се подобри удоволствието от яденето. 【Бавно ясла за кучета/Котки】Тази бавна ясла с 8 опаковки за непроливайки храна, помага да се намали времето за хранене, за да помогне на кучето да смилат храната, и може да осигури на кучето разнообразни полезни закуски. 【Купа за бавно хранене 2 в 1 】с Изключение на тренировка на мозъка на кучето с помощта на обучаващата игра slow устройство, в купа за кучета slow food има колона на slow food, в нея може да сложите закуски директно.Увеличете времето за хранене и за защита на здравето на стомашно-чревния тракт. 【Как да използвате】Кучета / Котки передвигают плъзгача носа или лапой и яде храна.Ще се тренира при тях и обоняние, и нека кучето се радва на весело кърмене, като същевременно осигурява стимулация на духа. 【Размер на играчки, за да се раздадат лакомствата】 : 9,84 "* 2,28" (dia * височина / инч) страхотна концепция за котки, кученца и кучета. 【Интерактивни Играчки за кучета, Обучение на IQ】Кръгла играчка-пъзел ще изпускателната умствените способности на нашата прекрасна куче.Но уморен куче, щастливи родители.Също така може лесно да се превърне в най-близката играчка-компаньон за вашите кученца и котки.Помогнете на кучета за облекчаване на натиска и да намерят храна, пренасочване на информация, за да се подобри удоволствието от яденето. 【Бавно ясла за кучета/Котки】Тази бавна ясла с 8 опаковки за непроливайки храна, помага да се намали времето за хранене, за да помогне на кучето да смилат храната, и може да осигури на кучето разнообразни полезни закуски.

Подробности

Подобни продукти в категория