• Новинка
MNYR Нов Индивидуален Дизайн на Вашите Собствени Имена с Монограм Щамповане на Лого Писмо Персонални Официалната Книга Печат Монограм Сватбени Покани Релеф Ръчно С?

MNYR Нов Индивидуален Дизайн на Вашите Собствени Имена с Монограм Щамповане на Лого Писмо Персонални Официалната Книга Печат

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Персонализиран с името си, бизнеса или логоМожете да ни изпратите снимка на вашия собствен дизайн, и след покупката!Ние също ще се свържем с вас за вашия индивидуален дизайн, когато получим вашата поръчка!Бихме могли да се превърне всяка картина в тиснитель за вас!.Пакетът включва : Един набор от тиснителя от неръждаема стомана с месингова табела, на която е гравиран вашия дизайн.Този тиснитель ще се превърне в чудесен подарък!.Размер на оттиска : матрица за релеф 45 мм. ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК!Отличен за декорация на пликове, покани, писма, опаковки за вино, луксозни кутии и т. Чудесен подарък за Коледа, деня на благодарността, Хелоуин, Свети Валентин и така нататък!.Прецизна работа за създаване на рельефных препечатки на страниците на книги, пликове, канцеларски материали принадлежностях, покани, фольгированных печати и много други неща!.Ние можем да произвеждаме по поръчка восъчни печат, пръстени и тиснители!Просто изпратете ни вашите проекти, ние ги превръщаме в печати, пръстени и релеф! : ). Персонализирани с името си, бизнеса или лого.Можете да ни изпратите снимка на вашия собствен дизайн, и след покупката!Ние също ще се свържем с вас за вашия индивидуален дизайн, когато получим вашата поръчка!Бихме могли да се превърне всяка картина в тиснитель за вас!.Пакетът включва : Един набор от тиснителя от неръждаема стомана с месингова табела, на която е гравиран вашия дизайн.Този тиснитель ще се превърне в чудесен подарък!.Размер на оттиска : матрица за релеф 45 мм. ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК!Отличен за декорация на пликове, покани, писма, опаковки за вино, луксозни кутии и т. Чудесен подарък за Коледа, деня на благодарността, Хелоуин, Свети Валентин и така нататък!.Прецизна работа за създаване на рельефных препечатки на страниците на книги, пликове, канцеларски материали принадлежностях, покани, фольгированных печати и много други неща!.Ние можем да произвеждаме по поръчка восъчни печат, пръстени и тиснители!Просто изпратете ни вашите скици, ние переделаем ги в печати, пръстени и релеф! : ).

Подробности

Подобни продукти в категория