• Новинка
SEWDIYTR Памучен Лейси Лента, Вязаная на една Кука, Реколта Лейси Покритие И Ръба за Шиене, Опаковъчна хартия, Scrapbooking (10 Стилове на 2 ярд) (Бежов)

SEWDIYTR Памучен Лейси Лента, Вязаная на една Кука, Реколта Лейси Покритие И Ръба за Шиене, Опаковъчна хартия, Scrapbooking

Buyers rating:
BGN 5.56

Налично

[Неща] Памук [Опаковка] 10 ленти в различни стилове. [Размер] Ширина : 0,6-1,8 инча Дължина : Всеки 2 ярд, само на 20 ярда. [Дизайн] Тази реколта лейси тапицерия е изработена от чист памук и сплетена в нежен и изискан модел с помощта на плътно тъка.По този начин нашето дантелено украса след многократно почистване не е лесно разгражда и е трудно се поддава на избледняване, така че можете да изберете декоративни ленти от futon дантела. [Широко приложение] Лейси лента за плетене на една кука подходяща за diy, опаковане на подаръци, сватбени бижута, производство на бантов, консумативи, материали за списания, облицовки и декорации за шиене, аксесоари и консумативи за шевни, партита, Коледа, занаяти.Уважаеми клиенти : SEWDIYTR се ангажира да предоставя деликатни продукти и услуги.Отличен избор за всички форми на изкуство и занаяти.Добре дошли в магазин SEWDIYTR, за да купуват повече модели дантелен изделия.И накрая, не забравяйте да получат купони, преди да купите. [Опаковка] 10 ленти в различни стилове. [Размер] Ширина : 0,6-1,8 инча Дължина : Всеки 2 ярд, само на 20 ярда. [Дизайн] Тази реколта лейси тапицерия е изработена от чист памук и сплетена в нежен и изискан модел с помощта на плътно тъка.По този начин нашето дантелено украса след многократно почистване не е лесно разгражда и е трудно се поддава на избледняване, така че можете да изберете декоративни ленти от futon дантела. [Широко приложение] Лейси лента за плетене на една кука подходяща за diy, опаковане на подаръци, сватбени бижута, производство на бантов, консумативи, материали за списания, облицовки и декорации за шиене, аксесоари и консумативи за шевни, партита, Коледа, занаяти.Уважаеми клиенти : SEWDIYTR се ангажира да предоставя деликатни продукти и услуги.Отличен избор за всички форми на изкуство и занаяти.Добре дошли в магазин SEWDIYTR, за да купуват повече модели дантелен изделия.И накрая, не забравяйте да получат купони, преди да купите.

Подробности

Подобни продукти в категория

Диви цветя Карона - Син Смърч
  • Новинка
Оценки:

Диви цветя Карона - Син Смърч

Цвят На #091, Синята СмърчОднонитевой памук, идеално за бродиране върху плат 24 броява или 2 нишки на тъкани

BGN 1.33