• Новинка
Подаръци за колеги от AAtlonia за жени и мъже - в Случай ни направи Колеги - Сбогом, пенсиониране, Сбогом, Благодарност, Ден на Раждане, Грижи, Коледни подаръци за приятел?

Подаръци за колеги от AAtlonia за жени и мъже - в Случай ни направи Колеги - Сбогом, пенсиониране, Сбогом, Благодарност,

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

? ИДЕАЛНАТА НОВОСТ за подаръци на колеги, за жени и за мъже - този персонализирана чаша за прощални подаръци ще покаже вашия превъзходен вкус!Изненада най-добрия си приятел персонализирани утайка от чаша, която със сигурност ще вдъхновиТези подаръци на прощаване за приятелите - перфектна идея за подарък, ако искате да изразите признателност на своя другар в отбора, като най-добрият подарък за персонала.Изненада най-добрия си приятел на тези забавни подаръци, и това е наистина чудесен начин да му позволи да си спомните общи спомени. ? КРАСИВ И вечния ДИЗАЙН - защо да се разреши за скучен подарък, когато можете да ги дарите стилна и персонални кафеена чаша с изолация от неръждаема стомана, която те могат да се ползват всеки ден?Нашата солидна чаша за подаръци на най-добър приятел перфектно ляга в ръката и е уникален, изключителен дизайн.Тези чашки за идеи прощални подаръци с прахово покритие превъзхождат по-малко скъпи боядисани, а художественото оформление никога не отклеится и не выцветет (ръчно пране само с вода и сапун). ✅ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА, здрава неръждаема стомана и не съдържа BPA - Чаша going away gifts е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана SS304, 18/8 и сигурно, небьется и има дълъг срок на служба.Той притежава висока устойчивост на корозия и пробиване.Прахово покритие отвън е по-удобно лежи в ръката и не се плъзга.Тази чаша с двойна изолация на стените за дълго време ще запази вашите напитки, студени или топли time.it отлично за кафе, вино, кока-кола, бира, сокове и много други. ? Перфектен размер и вакуумна изолация-С двойни стени - тази чаша с изолация на 20 грама - добра прощален подарък, той запазва любимите си топли напитки видите единствено, а студените - ледяными в продължение на няколко часа и не изпотяване.Технология на непрекъсната разтягане в продължение, използвана при производството на нашите уникални чаши "Подаръци за пенсиониране за жените", гарантира очакваната производителност в продължение на много години.Прозрачна капачка press-in, не съдържат бисфенол А, помага за свеждане до минимум на разливи и поддържа правилната температура на напитката, както и ви позволява да видите, какво има вътре. ? ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПОВОД, независимо дали Търсите подарък за колега, рожден ден, ден на грижа, годишнина, пенсиониране или Коледа, и след това – този фантастичен чаша за пиене ще се превърне в чудесен подарък за всеки повод.Независимо от това, напусне ли вашият колега компания или просто искате да изразите благодарност за тяхната упорита работа, този красив чаша - най-добрият прощален подарък за приятели!. ??????????? ??????, ???? ??? ???? ????? ?????!Покажете своя колега, че те е грижа за него, с помощта на чаша за пиене.

Подробности

Подобни продукти в категория