• Новинка
6 Опаковки ремъците, съвместими с Fitbit Luxe/Luxe SE за жени и мъже, Прозрачни въжета за спортни часа с подмяна на корпуса броня за Fitbit Luxe/Luxe SE, Прозрачни /Оранжево/ Лилаво/Жъ?

6 Опаковки ремъците, съвместими с Fitbit Luxe/Luxe SE за жени и мъже, Прозрачни въжета за спортни часа с подмяна на корпуса

Buyers rating:
BGN 14.49

Налично

Съвместима модел : прозрачни въжета, съвместими с Fitbit Luxe Onesize, подходящи за повечето китките (5,11 "-7,48"/130 мм-190мм)Уникален дизайн : Прозрачен каишка с калъф-броня създават уникален стил.Броня може напълно да защити своя часовник Luxe /Luxe SE от натъртвания и драскотини.Подходящ за различни случаи, като спорт, парти, клубове, скално катерене, къмпинг и т. Варианти цвят : По ваш избор бъдат различни популярните цветове на ремъците за часа, персонализирующие вашия стил при всякакви случаи.Смените въжета за часа и промените в настроението си. въжета с калъф е съвместим с Fitbit Luxe Onesize, подходящи за повечето китките (5,11 "-7,48" / 130 мм-190мм).Уникален дизайн : Прозрачен каишка с калъф-броня създават уникален стил.Броня може напълно да защити своя часовник Luxe /Luxe SE от натъртвания и драскотини.Подходящ за различни случаи, като спорт, парти, клубове, скално катерене, къмпинг и т. Варианти цвят : По ваш избор бъдат различни популярните цветове на ремъците за часа, персонализирующие вашия стил при всякакви случаи.Смените въжета за часа и промените в настроението си. въжета с калъф е съвместим с Fitbit Luxe & Luxe SE за жени и мъже.Пратката включва : 6 x ремъците на Luxe & Luxe SE, 12 месеца, без проблеми за замяна или пълно възстановяване.Всеки проблем с продукта, който ще получите, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да помогне.Характеристики на продукта : * Тази замяна силиконовата лента е съвместим само с Fitbit Luxe /Luxe SE.Моля, уверете се в модели на вашите часа, преди да изберете въжета.(Luxe Tracker комплект не е включена) * 360-градусная защита на корпуса и повдигна край защитава часовника от надраскване или повреда при падане. * Висококачествен материал TPU : Материал е изработен от висококачествен TPU, много прозрачен, мек и траен.Не е толкова просто избледняват.Здрава обтегач от неръждаема стомана не ще ви позволи лесно да загубят своите часовници.

Подробности

Подобни продукти в категория