• Новинка
1800 Броя Кристали с равна задна част, Кръгли Скъпоценни камъни Lorvain, Кристални камъни за diy, Лъскави Бели, Диамантени Висулки, Аксесоари за грим, Бижута за нокти, боди-?

1800 Броя Кристали с равна задна част, Кръгли Скъпоценни камъни Lorvain, Кристални камъни за diy, Лъскави Бели, Диамантени

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

? Набор от кристали с различни размери : Комплектът на доставката от 6 нишки с бели прозрачни кристали, всяка мрежа с различни размери, включително SS4, SS6, SS8, SS10, SS12, SS16, общо 1800 брояГолям брой, за да отговарят на вашите изисквания. ? Надежден материал : Окачване с переливающимися скъпоценни камъни направени от стъкло с добро качество, трайни, им е трудно да надраскат или раздели.И те са равномерно огранены на машината, а многопластов форма прави диамант е по-обемно. ? Практичен дизайн : Опаковъчна кутия изпълнена под формата на 6 квадратни мрежи, което ви позволява бързо да откриете правилния за вас размер.И той не се плъзне от масата и не разби на целия място след аутопсията, че е много удобен за използване и поддържане. ? Лесна употреба : за работа се изисква само 4 стъпки, много удобен за начинаещи.Използвайте пинсети или дръжката, за да изберете желания от вас страз, нанесете лепило върху долната част на страза, а след това го закрепете там, където искате, го оставете да изсъхне в продължение на няколко минути, след което сте готови. ? Широко приложение : Този набор от малки скъпоценни камъни с диаманти, е идеална за украса на дрехи, обувки, шапки, нокти, грим, заколок за коса, калъфи за телефони, подарък опаковки и т. Това също е добър избор за подарък на майка си, приятелите си и сестрите си. ? Набор от кристали с различни размери : Комплектът на доставката от 6 нишки с бели прозрачни кристали, всяка мрежа с различни размери, включително SS4, SS6, SS8, SS10, SS12, SS16, общо 1800 броя.Голям брой, за да отговарят на вашите изисквания. ? Надежден материал : Окачване с переливающимися скъпоценни камъни направени от стъкло с добро качество, трайни, им е трудно да надраскат или раздели.И те са равномерно огранены на машината, а многопластов форма прави диамант е по-обемно. ? Практичен дизайн : Опаковъчна кутия изпълнена под формата на 6 квадратни мрежи, което ви позволява бързо да откриете правилния за вас размер.И той не се плъзне от масата и не разби на целия място след аутопсията, че е много удобен за използване и поддържане. ? Лесна употреба : за работа се изисква само 4 стъпки, много удобен за начинаещи.Използвайте пинсети или дръжката, за да изберете желания от вас страз, нанесете лепило върху долната част на страза, а след това го закрепете там, където искате, го оставете да изсъхне в продължение на няколко минути, след което сте готови.

Подробности

Подобни продукти в категория