• Новинка
Didiseaon 2 бр. Форма на Силикон С Форма на Форма за Епоксидна Смола Форма за Кексчета Украшение на Подаръци, Декорация на Подаръци Силиконова Форма За извършване на Леп?

Didiseaon 2 бр. Форма на Силикон С Форма на Форма за Епоксидна Смола Форма за Кексчета Украшение на Подаръци, Декорация на

Buyers rating:
BGN 4.39

Налично

ФОРМА ЗА ПЕЧЕНЕ на СЛАДКИШИ - тя е гъвкава, безопасна i Той поддържа многократно използване и ви помага да мине време, за да получите повече радости.DE PARA GELATINAS-2 бр. форми за Риба от Силиконовата Смола, Японски Шаран, Златна Рибка, Рибя Опашка, Бижута, Форма за Леене на Епоксидна Смола за направата на бижута с Висулки "Направи си сам".ФОРМА ЗА ШОКОЛАД - Можете да използвате материалите в различни цветове, за да се даде пълна воля на творчеството и създаването на уникални форми.ФОРМА от ЕПОКСИДНА СМОЛА - гладка, лесно се премахва, не е лепкава, не травмирует деликатната кожа.РЪЧНО ФОРМА - идеално за производство на декоративни елементи за дома с въображението си.ФОРМА ЗА ПЕЧЕНЕ на СЛАДКИШИ - тя е гъвкава, безопасна i. Той поддържа многократно използване и ви помага да мине време, за да получите повече радости.DE PARA GELATINAS-2 бр. форми за Риба от Силиконовата Смола, Японски Шаран, Златна Рибка, Рибя Опашка, Бижута, Форма за Леене на Епоксидна Смола за направата на бижута с Висулки "Направи си сам".ФОРМА ЗА ШОКОЛАД - Можете да използвате материалите в различни цветове, за да се даде пълна воля на творчеството и създаването на уникални форми.ФОРМА от ЕПОКСИДНА СМОЛА - гладка, лесно се премахва, не е лепкава, не травмирует деликатната кожа.РЪЧНО ФОРМА - идеално за производство на декоративни елементи за дома с въображението си.Списък на опаковки 2 x Форми за шаран Характеристики -Размер : 7,00 X4,50 X2,40 см / 2,75 X1,77 X0 Форма за шаран. -Материал : нежен Силикон -Цвят : както е показано на фигура Кристална епоксидни форма-Използвайте формата за да направите свои собствени занаяти собствените си ръце и да изпитате удоволствието от практическа форма за художествени занаяти. -Избор за приятелите, които обичат себе си направя силиконово желе. -Изработен от силиконов материал, безопасни и екологично чисти, красиви и практични кристална епоксидна смола. -Това е практичен аксесоар за инструменти направи си САМ", който ще ви забавляват и ще ви помогне да се забавлявам на форми от смола.

Подробности

Подобни продукти в категория