• Новинка
Подложка за котешки тоалетни Darkyazi за улавяне на отпадъци на пода, Нескользящая основа, контрол на разпръскване, лесен за почистване, водоустойчив, мек лапи (15,75 x 11,75,

Подложка за котешки тоалетни Darkyazi за улавяне на отпадъци на пода, Нескользящая основа, контрол на разпръскване,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

ПОДЛОЖКА ЗА КОТЕШКИ ТОАЛЕТНИ : Малък размер (15,75 "x 11,75")
СИГУРНИ лапи чисти.Просто разтърси го, пропылесосьте или измийте с вода и сапун, и си мат ще е като нов!
. Нескользящий : Тази подложка за котешки тоалетни има противоскользящую функция на дъното, която задържа го на едно място и предотвратява хлъзгането!Предлагане на вашия домашен любимец идеалното място за отдих и игри на пода. Съхранява лесно : просто завивате гъвкав, но здрав, мат.нека домашен любимец и почивка и покормится, това е идеалната подложка за котешки тоалетни, подложка за кучешка храна.Отличен за пътуване, за дома. ❤Описание на продукта : Материал на продукта : PVC Размер : 15,75 "x 11,75" Тегло : 0,55 килограм Характеристика : 100% чисто нов и високо качество.Подложка за котешки тоалетни Darkyazi за улавяне на отпадъци на пода, нескользящая основа, контрол на разпръскване, лесен за почистване, водоустойчив, мек лапи, подложка за котешки тоалетни : Малък размер (15,75 "x 11,75") СИГУРЕН и ИЗДРЪЖЛИВ : Подложка за котешки тоалетни е изработен от безопасен, действително нетоксичен висококачествен PVC материал, не съдържат BPA и фталатов.Не е лесно да повредят при продължително използване.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Специална конструкция на решетката позволява лесно улавя целия пръснат котешки отпадъци, а също така премахва петна, поддържане на крачетата на вашата котка поддържат чисти.Просто разтърси го, пропылесосьте или измийте с вода и сапун, и си мат ще е като нов!
НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ : Тази подложка за котешки тоалетни има противоскользящую функция на дъното, която задържа го на едно място и предотвратява хлъзгането!Предлагане на вашия домашен любимец идеалното място за отдих и игри на пода.
Съхранява лесно : просто завивате гъвкав, но здрав, мат.нека домашен любимец и почивка и покормится experience.it идеална подложка за котешки тоалетни, подложка за кучешка храна.Отличен за пътуване, за дома. ❤❤❤За всеки произведен от нас продукт е наличен гаранция 3 месеца.

Подробности

Подобни продукти в категория