• Новинка
YIWANGO Лупа за четене, с увеличително стъкло с Висока разделителна способност с Подсветка, Увеличительная лампа за по-възрастните Мъже, Идентификация на четене за Де?

YIWANGO Лупа за четене, с увеличително стъкло с Висока разделителна способност с Подсветка, Увеличительная лампа за по-възрастните

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Увеличително стъкло използвайте оптичната леща премиум-клас, е увеличително стъкло с висока мощност може да помогне на потребителите ясно да са малки думи, образи и предмети ▷☞◁ Оптично стъкло с висока разделителна способност, предпазва очите, е здрав и устойчив на надраскване и показва високо качество на изображенията, без изкривяване. ▷☞◁Удобна дръжка Ергономична дръжка за деца, възрастни, възрастни хора, ентусиасти и професионалисти. ▷☞◁ Лек Продукт се разпределя равномерно по тегло и не показва никакви признаци на умора при продължителна употреба. ▷☞◁ Мулти-увеличително стъкло, може да се увеличи 30 X, 60 X, двойни лещи от оптично стъкло, ефективно предпазва от деформация на усилване.Увеличительная леща е идеална за полеви изследвания на студенти, идентификация на бижута, печат и изработка, четене на възрастните хора, оценка на антики.▷☞◁Име на продукта : с лупа▷☞цвят◁ : черен▷☞◁увеличение : 30х големи лещи, лещи на 60-те години по-малко▷☞◁диаметър на огледалото повърхност : по-голям обектив 20 мм, Малък обектив 10мм▷☞обектив◁материал : оптична леща▷☞◁Материал : екологично чист материал▷☞◁ Източник на светлина : led светлинен Източник за вашите баби и дядовци - Когато им се даде на тези увеличителни стъкла, вашите по-възрастни роднини с лошо зрение ще бъдат възхитени от вас.

Подробности

Подобни продукти в категория

МЪЖКИ ИЗПЪКНАЛИ ЯКЕ VOORMI
  • Новинка
Оценки:

МЪЖКИ ИЗПЪКНАЛИ ЯКЕ VOORMI

ЦипСамо ръчно пране.Устойчива на атмосферни влияния технологията за изработване на ОСНОВНИТЕ тъкани с

BGN 2.00