• Новинка
Грим за красота със затворени очи Практика Удебелена Практика Кожена Фиксирана устойчива на плъзгане Дъска за упражнения за грим 1 бр. Валяк за очите Подпухнали оч?

Грим за красота със затворени очи Практика Удебелена Практика Кожена Фиксирана устойчива на плъзгане Дъска за упражнения

Buyers rating:
BGN 35.40

Налично

1 Дъска за упражнения по макияжу модели на миглите е Направена от висококачествен силиконов материал, който имитира текстурата на тази на човешката кожа.Това е удобно за практика на грима и може да се използва много пъти, за да помогне на начинаещите визажистам или учениците на училището грим да подобрите своите умения за грим.Електрическа четка за лице, сладки неща, грим за пълни очите, подарък на дъщеря си за "Свети Валентин", Силиконова четка За почистване на лицето, на японски стоки, средство за премахване на брадавици за лице. В основата за грим на очите, сенки за очи, мигли, молив за очи и други упражнения, за да можете да се съсредоточите на практика грим на очите.За разлика от други стилове със затворени очи, Нашите Продукти изглеждат по-реалистично и естествено след нанасяне на грим.Аксесоари за душ за момичета, силиконова четка, средства за грижа за кожата, Отпариватель за естествена коса, Маши за масаж на мускулите, My Is Beautiful Hair Продукти, сладки аксесоари, валяк за фуги. Тази дъска за упражнения по макияжу ви позволява да практикуват в грима, без това да навреди на кожата.Можете да играете на него по свой начин и да създават Различни Красиви Макияжи за очите.Средства за грижа за кожата Козметична Количка за лице Ролки с лед за масаж на мускулите, вани, Спа-продукти За Грижа За лицето, Електрическа четка за лице, подходящи за основите. Това е лицето за практика на грима на веждите много лесно за почистване.След тренировка направете снимки и напишете, просто Ги избършете Средство за отстраняване на грим, не оставяйки никакви следи, за да се Почисти за следващата практики.Японски Шампоан за премахване на брадавици на лицето, отстраняване на бръчки, Отшелушивающая четка За Лице, Лек за душата, Брадичка за жени, ролки за Масаж на мускулите. За начинаещи гримьори това ще бъде Много практичен подарък.Ако Приятелката ти се Увлича от грим или Проучване на Козметика, моля, незабавно Подайте Си!Подходящи за основите на Силиконовата четка за лице с лед на Японски Стоки Количка за Красота Японски Шампоан Ролки за лице за Стареене на кожата Брадичка за жени.

Подробности

Подобни продукти в категория

Течна матово червило Huda Beauty (на)
  • Новинка
Оценки:

Течна матово червило Huda Beauty (на)

Оригиналната червило HudaРавен, богато пигментированный матиран цвят на устните.Осигурява 14 часа непрек�

BGN 2.67