• Новинка
24 Бр Набор за Пробиване на Уши за Еднократна употреба Пистолет за Пробиване на Уши Комплект с 8 бр Пистолет за Самостоятелно Пробива и 8 бр Обеци-Абонамент 8 бр Спирт?

24 Бр Набор за Пробиване на Уши за Еднократна употреба Пистолет за Пробиване на Уши Комплект с 8 бр Пистолет за Самостоятелно

Buyers rating:
BGN 9.38

Налично

【Сигурен безболезнен набор за пробиване на уши】 Вие ще получите 8 опаковки пистолет за пробиване на уши, 8 броя ушни вложки от цирконии 20 калибър (предварително заредени в пистолета за пробиване), 8 парчета алкохолни тампони, прозрачна опаковка от 24 броя набор за пробиване на ушите 【Лесна употреба】 Вие дори можете да направите пробиване на уши себе си!Толкова лесно, колкото с помощта на телбод, хванете двата края на пистолета за пробиване, привеждане на върха на шипове с маркировка на ухото си и бързо кликнете, отпуснете ръка, когато чу "клик", и на върха на иглата ще влезе в ухото, но с пиърсинг на ухото завършен.Ако имате още нитове за уши или обеци, вие можете да смените своята любима. 【Високо качество】 нитове са изработени от неръждаема стомана 316 L и пакетирани в индивидуална опаковка, всеки ушния подложка саморазрушающийся и идва с заклепкой от цирконии. 【Широко приложение】 Този пистолет за самостоятелно пробиване на уши може да се използва както на начинаещи, така и професионалисти, подходящ както за магазин за прокалыванию уши, така и за домашна употреба.Топло бележка : Моля, пазете далеч от деца. 【Гаранция за удовлетворение】Ви ще е гарантиран възстановяване или замяна, ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от набор за пробиване на ушите. 8 парчета пистолет за пробиване на уши. 8 броя кръгли ушни игли от неръждаема стомана. алкохолен тампон.Стъпка 1 : Почистете и дезинфекцирайте с ухо и шпильку.Стъпка 2 : Отбележете позицията на удар.Стъпка 3 : Align шпильку с положението на етикета удар.Стъпка 4 : Натиснете quick.Стерилизира иглата и шипове преди и след употреба!.Избягвайте контакт на ухото с вода или козметични след пиърсинг. пистолет за пробиване на уши 8 бр. 8 бр ушни игли от неръждаема стомана. алкохолен тампон. – Почистете, като шпильку, така и на иглата преди употреба!. – Той съдържа малки ушни шипове, а пистолет за ушни игли опасно.Моля, стойте далеч от деца!.

Подробности

Подобни продукти в категория