• Новинка
Мъжки Свитшоты, Блузи, Бежово Графичен Пуловер С Кръгло Деколте, Дамски Дрехи, Тениски За Момчета, Негабаритная Ежедневни Градинска Дрехи, Вещи От Първа Необходимо?

Мъжки Свитшоты, Блузи, Бежово Графичен Пуловер С Кръгло Деколте, Дамски Дрехи, Тениски За Момчета, Негабаритная Ежедневни

Buyers rating:
BGN 23.33

Налично

Смес от памукЕластичната закопчалката. [ПЛАТ] Този пуловер с качулка е изработена от памук и полиестер.Той леко опъната. [Съвети за размера на] Моля, обърнете се към таблицата с размери, която ние предоставяме на нашите снимки (не са включени).Имаме L, XL, XXL.Ако размерът не е подходящ, той може да върне или замени. [ГОДНИ] Блузи са подходящи за части, мъже, жени, момчета и момичета.Има черно, бяло, зелено, червено, синьо и бежово.Моля, стриктно следвайте размер на картинката. [ФУНКЦИЯ] Мъжки hoody с кръгло деколте, дълъг ръкав и графичен дизайн.Фани в говора ризи.Всеки модел, че нещо представлява.Забавно и модерно.В магазина е представена от много и различни модели.Добре дошли на преглед в магазин. [СЛУЧАИ] Всекидневни, модерен, плътен, уличен стил.Това е дамски блузи за пътувания, тренировки, активната почивка, ежедневно носене през есента и зимата, комбинират ги с дънки, широки панталони за ежедневна начин.Еластичната закопчалката. [ПЛАТ] Този пуловер с качулка е изработена от памук и полиестер.Той леко опъната. [Съвети за размера на] Моля, обърнете се към таблицата с размери, която ние предоставяме на нашите снимки (не са включени).Имаме L, XL, XXL.Ако размерът не е подходящ, той може да върне или замени. [ГОДНИ] Блузи са подходящи за части, мъже, жени, момчета и момичета.Има черно, бяло, зелено, червено, синьо и бежово.Моля, стриктно следвайте размер на картинката. [ФУНКЦИЯ] Мъжки hoody с кръгло деколте, дълъг ръкав и графичен дизайн.Фани в говора ризи.Всеки модел, че нещо представлява.Забавно и модерно.В магазина е представена от много и различни модели.Добре дошли на преглед в магазин. [СЛУЧАИ] Всекидневни, модерен, плътен, уличен стил.Това е дамски блузи за пътувания, тренировки, активната почивка, ежедневно носене през есента и зимата, комбинират ги с дънки, широки панталони за ежедневна начин.Били ли сте някога носеше толстовку, която произнася думи?Тази hoody с качулка може да изрази много съдържание.

Подробности

Подобни продукти в категория