• Новинка
luckxuan Пепелник Керамични Без капачки Пепелник За улици В затворени Помещения, Офис, Настолен Кола, Имитация на Детска Пепелници, Бижута, Пепелници (Цвят: D)

luckxuan Пепелник Керамични Без капачки Пепелник За улици В затворени Помещения, Офис, Настолен Кола, Имитация на Детска

Buyers rating:
BGN 13.60

Налично

Изработен е от висококачествени керамични материали, траен и лесно выцветающийФигурки прекрасни деца имат нови и уникални форми, изящни детайли, красиви и практични.Малка задна кошница специално се използва за съхранение на вода.Можете да попълните на groove, като кликнете върху малката задната част на количката.Благодарение на трите прорезям за пушачи цигара може надеждно да поставите, не скатываясь и не пада.Приложими сценарии : на открито, на закрито, у дома, в спалнята, работния плот, в офиса, хотела, бара и т. Наименование на продукта : Пепелник Материал изделия : керамика Размер продукти : около 6,10 см в дължина, 3,66 инча и 6,14 инча височина са Приложими сценарии : на улицата, на закрито, у дома, в спалнята, работния плот, в офиса, хотела, бара и т. Поради различния осветление и ъгъл на стрелба могат да се наблюдават малки хроматичната аберация, моля, разберете. Тази пепелник представлява пепелника без капачки. Моля, потвърдете цвят, преди да купите.Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Добре дошли, за да споделят и да дават отзиви, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.Гаранция за качество : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа в работни дни.

Подробности

Подобни продукти в категория

32 Вал-Гарденская Овчарка/Агне
  • Новинка
Оценки:

32 Вал-Гарденская Овчарка/Агне

Материал : смола Размер : височина32 инча.Почувствайте неподвластную време красотата на този коледен ръч

BGN 257.10