• Новинка
Alipis 2 бр. сапун ястия с Бял Цвят и За Съхранение на Сапун за Душата и други Кухненски Аксесоари Контейнер за Водопада от Творчески Титуляр За Източване на Плота, за д?

Alipis 2 бр. сапун ястия с Бял Цвят и За Съхранение на Сапун за Душата и други Кухненски Аксесоари Контейнер за Водопада

Buyers rating:
BGN 19.20

Налично

СЛИВНОЕ УСТРОЙСТВО ЗА САПУН в банята - в банята, на маса, в кухнята и много други местаКАЛЪФ за съхранение на САПУН - - формата Му е във формата на листа, прави този сапун ястие наистина привлекателна и перфектно допълва интериора на вашата кухня / баня.НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ ДЪРЖАЧ ЗА САПУН - - Монтира във всеки ъгъл на банята и шкафче.Държач за мулти-сапун, гъба, четка. СТЕНЕН ДЪРЖАЧ за САПУН - Произведен от материал за продължителна употреба.Решетеста тава за бар- - Скоростна извършва във формата на листа с кух дизайн, свеж цвят, не е сапунерка, но и украса, добавляющее елементи във вашата баня, което ви сладки всеки ден.Осъществяване списък 2 x държач за сапун Характеристики - Цвят : както е показано на опаковката, сапуни, душ. - Материал : държач за сапун от ламарина, ABS-пластмаса. - баня, плот, кухня и още една сливи за спестяване на сапун. - Произведен от материал за по-дълга употреба на притежателя на сапун за мивки. - Водата ще потече от притежателя, така сапун, не ще бъде лесно пяна на притежателя на бара. - Размер : Около 11,5 х 9 х 12 см, кутия за сапун. - Креативен дизайн и лесно се побира върху горната стена на сапун ястия за мивка. - дизайн, лесна за използване, лесно да падне, се сливат сапун ястие.Информация за стоки Титуляр за източване на сапун Е кутия за съхранение на сапун, изработени от материали на продължителна употреба. препарат за съдове за източване на сапун за баня или кухня. кутия за сапун Водата ще потече от притежателя, така сапун ще се използва за дълго време. държач за сапун в банята Тази сапунерка-практичен инструмент за запазване на сапун суха и гигиеничным.

Подробности

Подобни продукти в категория