• Новинка
Вертикална поставка Yanfasy за PS4 Slim/PS4 Pro Основата на конзолата за монтиране на Стена Притежателя Поставка е Съвместима с Playstation PS4 PRO/PS4 Slim (PS4 в комплекта не са включени)

Вертикална поставка Yanfasy за PS4 Slim/PS4 Pro Основата на конзолата за монтиране на Стена Притежателя Поставка е Съвместима

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

✔ Спестете място и подобряване на вентилацията, с пускането на конзолата PS4 Pro вертикално ✔ Разработен, за да са подходящи за PS4 Pro / PS4 Slim. ✔ Долния завъртане на винт е plumping док-станция с хост.Надежден механизъм за закрепване и нескользящие крака надеждно се фиксират система за PS4. ✔ Обикновен външен вид и елегантен дизайн, много по-надеждно защитават вашата конзола, много са удобни за инсталиране и използване. ✔ Пратката съдържа 1 х вертикална поставка за PS4 Slim и PS4 Pro (конзола в комплекта не са включени).Характеристики : ☑ Висококачествен материал : издръжлив на употреба. ☑Инсталирайте на конзолата във вертикално положение. ☑Прост и естетичен дизайн. ☑Подвижни за преносим употреба и лесен за инсталиране. ☑Точен dsign за запазване на вашата стая.Технически спецификации : Артикул : Вертикална поставка Цвят : черен Тегло нето : около 165 грама опаковка Размер : приблизително 330 х 110 х 30 мм /13,0 х 4,33 х 1,18 инча.Приложение : PS4 Slim и PS4 Pro Помещение включва : 1 Х Вертикална поставка за PS4 Slim и PS4 Pro (конзола в комплекта не са включени) Забележка : Ако прикачен файл липсва, моля, не се колебайте да се свържете в отдела за поддръжка на клиенти за замяна.

Подробности

Подобни продукти в категория

Red Death - PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Red Death - PlayStation 4

Изживейте вълна интензивно действие bullet hell!Насладете се на интригуващо сюжетным режим на няколко сцена

BGN 18.99
Baja: Edge of Control HD PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Baja: Edge of Control HD PlayStation 4

разделен екран за 4 играчи и мултиплейър онлайн играНад 160 коли за избор 200 оригинални резервни части за �

BGN 12.11
U & I РАЗВЛЕЧЕНИЯ
  • Новинка
Оценки:

U & I РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Революция услуги за спешна помощ : присъединете се към напълно нова програма за ранен достъп Embr и помогн

BGN 13.00