• Новинка
Стъклена Кана за вода, Пластмасова Бутилка за Вода с капак, Кана за Смесени Напитки, Банка за Топла/студена Лимонада, Сок в Кана С Лед Стъклена Кана, Кана за Вода, Чаш?

Стъклена Кана за вода, Пластмасова Бутилка за Вода с капак, Кана за Смесени Напитки, Банка за Топла/студена Лимонада,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Измерване на етикет за приготвяне и смесване на напиткиДръжте хладилна камера и съдомиялна машина-далеч от нагревателни елементи. 【Лесна употреба】 : Стъклен чайник има скала, така че можете да приготвите кафе или чай, ако е необходимо.Улей за бутилки с вода, без капки е предназначен за по-лесно наливания и прецизен контрол, така че можете да се излее красиво, не пролива нито капка вода.Този пластмасова кана със среден размер, която не съдържа бисфенол А, има капак.Делото закруглена за лесно отваряне и лесно почистване.Този чайник изцяло е изработен ръчно, специално разработени с улей без капки и идеална ергономична ръкохватка за надеждно улавяне на Име на продукта : Кана за студен завариванияприменимые място : кухня, хол Материал изделия : Пластикцвет продукти : жълто/красный1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Тъй като при ръчно измерване на възможни са някои грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си-9-15 дни☕☕ 【Идеален подарък】 : Стъклена кана е най-доброто възможно качество и красив външен вид с луксозна подаръчна кутия.Това е много добър избор за лична употреба или за подарък.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория

DT Swiss 350 МТБ RR 28З Blk 11-12 s XD
  • Новинка
Оценки:

DT Swiss 350 МТБ RR 28З Blk 11-12 s XD

DT Швейцария 350 Задната ступица.Нов стандарт за издръжливост и цена.Патентована система с звездчатым хра

BGN 1.00
Гейм контролер Ceozon Синьо-черен
  • Новинка
Оценки:

Гейм контролер Ceozon Синьо-черен

Чувствителен шестиосевой : истински гейминг изживяване, благодарение на 6ос технология за разпознаване

BGN 0.67
MB ASRock|B760 Pro RS R
  • Новинка
Оценки:

MB ASRock|B760 Pro RS R

Се поддържа от процесори Intel Core 13ти и 12ти поколения (LGA1700) 10+1+1 Фаза на храненето, др МОС за VCore + GT.Поддържа D

BGN 110.60