• Новинка
Детско одеало Milestone на месец с 8 бр. Двустранна карти Milestone и детска лента за коса, Голямо Одеяло с участието на месец в детската градина (59 X 39), Реквизит за снимки на н?

Детско одеало Milestone на месец с 8 бр. Двустранна карти Milestone и детска лента за коса, Голямо Одеяло с участието на месец

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Запомнящи се снимки - Всеки момент от растежа на бебето трябва да е видимо и запоминатьсяРодителите могат гъвкаво използване на този прекрасен набор от месечни показатели за запис на най-добрите моменти от раждането на детето до една година.Мама и татко могат да се радвам да ги споделя с другите членове на семейството и приятели.Когато децата пораснат, те ще се научат, какви красиви те са били в детството си. - Нашият набор от Baby milestone съдържа 8 картички milestone на месец с двустранен цветен принтом, 1 бр. детско одеало milestone на месец с флорални принтом и 1 бр. розова детска лента за коса.Всяка месечна карта milestone белязана от двете страни от различни единици на измерване на времето.Родителите могат свободно да избират карта milestone с одеяло, за да покаже на възрастта на детето.Заобиколен от злато почистена контроли може да се връзвам косата си на детето, за да го сладко лицата не са били скрити, когато снимате.Многофункционален и интересен реквизит за снимки, нали?.Картички премиум-клас от естествена дървесина - Произведени от естествено дърво, не съдържащ петна и боя.Повърхността е гладка и без чеп.Не се притеснявайте за това, какво можете да причините вреда на детето по време на процеса на снимане.Букви и цветен принт просто са огромни.И така, картите на milestone добре се виждат на снимките.Родителите могат лесно да запишете възрастта на детето.Тези дървени дискове milestone wood можете да използвате отново и отново за вашите деца и те ще послужат ви памет за години напред.Размери картичка -Диаметър на кръгли дървени карти : 3,93 инча, месечни одеяло "Baby камък" 59 "X 39", детска дъвка за коса на 6.Размер карти и одеяла бебето monthly milestone интересите, което е идеално за това, че детето може да улови всеки момент от растежа на съответния повод, включително на 1-ри рожден ден, рожден ден на новороденото и др.Чудесен подарък за бъдещи родители - Набор от това приятно подпори за фотосесия от baby monthly milestone ще стане фантастичен подарък за всички родители.Запомнящи се снимки - Всеки момент от растежа на бебето трябва да е видимо и запоминаться.Родителите могат гъвкаво използване на този прекрасен набор от месечни показатели за запис на най-добрите моменти от раждането на детето до една година.Мама и татко могат да се радвам да ги споделя с другите членове на семейството и приятели.Когато децата пораснат, те ще се научат, какви красиви те са били в детството си. - Нашият набор от Baby milestone съдържа 8 картички milestone на месец с двустранен цветен принтом, 1 бр. детско одеало milestone на месец с флорални принтом и 1 бр. розова детска лента за коса.Всяка месечна карта milestone белязана от двете страни от различни единици на измерване на времето.Родителите могат свободно да избират карта milestone с одеяло, за да покаже на възрастта на детето.

Подробности

Подобни продукти в категория