• Новинка
Eldnacele 12 Коледа Снежна Топка, Фенер-Ангел с музика и таймер, с подплата от USB /захранван от батерии, Коледен Фенер с осветление и вода, Искрящи, за Коледен фестивал, Цен?

Eldnacele 12 Коледа Снежна Топка, Фенер-Ангел с музика и таймер, с подплата от USB /захранван от батерии, Коледен Фенер с

Buyers rating:
BGN 19.19

Налично

♬Музикален снежна топка с подсветка, кружащийся във вода, с размер 4 "x4"x12" и тегло 3,6 килограма, във вътрешността на фенера се намира фигурка молящегося ангел от смола, стилна и здрава, който ще добави атмосфера коледен фестивал на вашия рождественскому декорация на дома ♬ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ на МУЗИКА : Цикъл фенери "Снежна топка" възпроизвежда 8 коледни мелодии в музикален режим : "Jingle Bells", "Ние желаем ви весела Коледа", "Silent night", "Укрась зали", "Радост на света", "Първи Ноел", слушайте!Ангел-Пратеник Пее, и За Коледно дърво. ♬ТАЙМЕР за ИЗКЛЮЧВАНЕ на МУЗИКАТА : Включете в положение таймер, светлината на фенера се включва, а примигващи светлини кръг в продължение на 6 часа и выключаются в продължение на 18 часа, цикълът се повтаря на всеки 24 часа.Преминете към позиция музика, светлина е включена, на музиката до тогава, докато не изключете я ръчно. ♬ Източник на ЗАХРАНВАНЕ : USB кабели Приложен-DC ви позволява да включвате фенера snow globe без батерии.Можете да го използвате от 3 батерии тип АА, така че можете да го поставите на всяко място, което ви харесва. ♬Предназначени за украса за Коледа и Нова година 2021 година, той също ще стане хубав и запомнящ се подарък за вашите близки, купете веднъж и се насладете на една година.Всички продукти са проверени и тествани, преди да изпратите на купувачите, купувайте си с увереност. ♬Музикален снежна топка с подсветка, кружащийся във вода, с размер 4 "x4"x12" и тегло 3,6 килограма, във вътрешността на фенера се намира фигурка молящегося ангел от смола, стилна и здрава, който ще добави атмосфера коледен фестивал на вашия рождественскому декорация на дома. ♬ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ на МУЗИКА : Цикъл фенери "Снежна топка" възпроизвежда 8 коледни мелодии в музикален режим : "Jingle Bells", "Ние желаем ви весела Коледа", "Silent night", "Укрась зали", "Радост на света", "Първи Ноел", слушайте!Ангел-Пратеник Пее, и За Коледно дърво. ♬ТАЙМЕР за ИЗКЛЮЧВАНЕ на МУЗИКАТА : Включете в положение таймер, светлината на фенера се включва, а примигващи светлини кръг в продължение на 6 часа и выключаются в продължение на 18 часа, цикълът се повтаря на всеки 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория