• Новинка
Персонални Одеяло за момичета, Произведено по поръчка на Одеало принцеса Елза и на Ани за малки момичета, Декор, Подаръци за Момичета, Детски юрган Принцеса (принце?

Персонални Одеяло за момичета, Произведено по поръчка на Одеало принцеса Елза и на Ани за малки момичета, Декор, Подаръци за

Buyers rating:
BGN 13.22

Налично

Студено сърце ?【Персонализирани подаръци, Че може да бъде по-изненадващо, отколкото индивидуален подарък?Произведено по поръчка на одеало с име / текст; като имат на разположение разнообразие от стилове и размери, можете да направите одеяло в подарък за новороденото/рожден ден/за Коледа/ в деня на Св. Валентин/за ден на майката/на семейни подаръци/бала/на сватба.топъл и стилен, идеален за всички поводи и групи. ?【Индивидуално флисовое одеяло Одеяло изработено от тънки и меки микро-руно, който може да се грижи за деликатната кожа и много подходящ за новородени; Сублимационное одеяло с текст тунинг - това е одеяло с ефект на паметта, която е предназначена за растежа на детето, персонални одеяло за момичета, идеален подарък за децата и персонализирани подаръци за жени. ?【Персонализирани детско одеало】 : Одеяло на поръчка в различни размери, подходящи за всички групи, можете да го използвате като одеяла за свободни новородени, одеала за детски кошарки, завивки за душата на детето, одеало за диван; лесно и удобно в переноске, можете да го използвате и като одеяла за пътуване, къмпинг, плаж, пикник; тънка и подробна печат на фигурата, можете да го използвате и като стенен гоблен за украса на вашата всекидневна / спалня. ?【Инструкции за почистване на】 : (1) Изпиране на одеяло от чиста вода, ръчно / машинно пране; (2) Не перете заедно с друг выцветшей дрехи; (3) Не се използва белина за почистване; (4) Не гладьте и да не се загрява.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни пишете.

Подробности

Подобни продукти в категория