• Новинка
Калъф MONCABILE за iPhone X/ XS с защитно фолио за екрана -Вграден Околовръстен Поставка със завъртане на 360 °, Изнесени на Кутията на фотоапарата с релефни ръбове, Стъклена З?

Калъф MONCABILE за iPhone X/ XS с защитно фолио за екрана -Вграден Околовръстен Поставка със завъртане на 360 °, Изнесени

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

【Калъф за телефон 3 в 1 и поставка за телефон】 Калъф за мобилен телефон с околовръстен стойка / притежатели и плъзгащ се капак за защита на вашия фотоапарат, притежаващ следните характеристики : 1 Съвместимост с магнитни авто притежателите по време на шофиране. Здраво дръжте телефона в ръката по време пеша, пеша на екскурзия или пътуване. Поставка за телефона позволява по-ефективно да видите рецепти, гледане на филми и освободи ръката си по време на видео разговори. 【Висококачествени материали】 Титуляр за телефон пръстен изработен от висококачествена сплав с мека черупка TPU.Цинк сплав се откроява от тълпата.Този калъф за мобилен телефон е с двоен слой на защита с помощта на твърд корпус и покритие от поликарбонат.Край околовръстния химикалки беше старателно полирана, за да защити вашите пръсти.Това е съвместимо с i Phone X / XS. 【Издигнати ръбове за защита на екрана】 защита на предния екран при пускане на телефона с лице надолу върху повърхността от надраскване или при падане на земята.Проста настройка, просто отлепете задната част на фолиото, след това сложете защитното фолио на горната част на корпуса на телефона. 【Дизайн с гъвкави Нажимными бутони】 Благодарение на гъвкави нажимным бутони и напълно точна вырезам с пълен достъп до всички портове и отвори за микрофон / говорител.Идеален за вашите телефони.Поставка за крака.Уникален титуляр за телефонно обаждане и поставка MONCABILE са направени от високо качество с сплав и мека обвивка от TPU.Цинк сплав е много по-солиден други пластмасови каботажните за телефони.Този калъф за мобилен телефон има двухслойную защита с помощта на твърдия пластмасови поликарбонат корпус и довършителни работи.Той има богата съвместимост с мобилен телефон, която можете да използвате.Той е съвместим с i Phone 11/11 Pro / 11 Pro Max, 12/12 Pro / 12 Pro Max, 13/13 Pro / 13 Pro Max, 7, 8, SE2020, Pro 7, 8 Pro, XM, XR и XS.Тази поставка за мобилен телефон може да се завърта на 360 ° и преобърне на 180 градуса.

Подробности

Подобни продукти в категория