• Новинка
PRETYZOOM 50 бр. Мини-Пластмасови Черепа, Миниатюрни Черепи, Украса за Хелоуин, Скелети Череп, Аксесоари за детски играчки-Трикове за Хелоуин (Флуоресцентни 1,5 инча)

PRETYZOOM 50 бр. Мини-Пластмасови Черепа, Миниатюрни Черепи, Украса за Хелоуин, Скелети Череп, Аксесоари за детски играчки-Трикове

Buyers rating:
BGN 7.33

Налично

пластмасата 【Малки пластмасови Черепа на Хелоуин】 В комплекта са включени 50 х флуоресцентни мини-глави-скелети; Размер на около 3, 8x2, 5x2, 3 см /1, 5x1x0, 9 инча.Тези декоративни аксесоари с черепи, без съмнение, ще създаде наистина зловещо чувство при извършване на Хелоуин. 【Реалистичен дизайн】 Благодарение на дизайна на тези пластмасови миниатюрни черепи, те служат за украса за партита в чест на Хелоуин, страховити къщи с духове и някаква ужасяваща атмосфера на Хелоуин. 【Високо качество】 Тези фалшиви човешки мини-черепа, изработени от висококачествени материали, лек и устойчив за продължителна употреба.Отличен за diy, декор и хитове на Хелоуин. 【Идеалното бижу】 Пластмасова глава на черепа е идеалният декор за Хелоуин и е много подходящ за хора, които предпочитат да готически или пънк-декорации.Можете да украсите дома си, настолни витрини, централните елементи и много други. 【Широки възможности】Можете да използвате тези мини-черепа в много случаи.Използвайте ги по време на партита, в къщи с духове на фантазия украшения, в барове и нощни клубове, за да се създаде ужасна атмосфера или внезапно да плаши хората.Можете също да изиграят някого, с помощта на фалшив череп.Описание на Мини-Пластмасови Черепа Миниатюрни Черепи Украса за Хелоуин Череп скелети за Хелоуин Характеристики Цвят : Флуоресцентно осветление Материал : Пластмаса Размер : 3, 8x2, 5x2, 3 см / 1, 5x1x0. Опаковка 9 инча, включително 50 х флуоресцентни глави на черепа.

Подробности

Подобни продукти в категория