• Новинка
Противопожарно одеяло Altfun Противопожарно Одеяло за хора, Противопожарно одеяло от Фибростъкло за извънредни ситуации, Защитно одеяло Surival Fire Guardian за дома, Кухни, К?

Противопожарно одеяло Altfun Противопожарно Одеяло за хора, Противопожарно одеяло от Фибростъкло за извънредни ситуации,

Buyers rating:
BGN 5.66

Налично

【Премиум качество】 е Изработена от 100% висококачествена тъкан от стъклени влакна с висока огнестойкостью, работна температура до 1022 ° F (550 ° C), може да режат кислород от пламък и ефективно изключване на топлинаНяма срок на годност и могат да бъдат използвани повторно, ако на него няма счупвания. 【Отговаря на високите стандарти】 се Използва за гасене на малки пожари чрез удушаване, съответства на стандарт EN-1869 : 1997, основно се използва за гасене на пожари растително масло.Виси в кухнята само в случай, че е страхотно да има това като опция, в случай смущаваща ситуация. 【Лек, чист и безопасен за използване】 Той е специално проектиран за спешни и спешни случаи, лек и преносим, снабден с два негорими панделки, които лесно да се скрие от погледа и просто да вземете в известен случай, не оставяйки елементарно.Това е чудесен вариант за сигурност за повечето хора без професионална подготовка. 【Широко използван】 противопожарно одеяло за възстановяване на оцеляване идеален за дома, кухни, предприятия, офис, склад, магазин, хотели, места за забавления, бензиностанция, ресторант, печки, камини, кола, къмпинг, скара, заваряване и т. най-Сигурният продукт, който е необходим на всички, и е много удобна. 【Опаковка】 Размер на 39,3 × 39,3 инча, включително 1 опаковка. Съвети : Препоръчително да се носят ръкавици, за проверка и за ползване, тъй като в противопожарно одеяло обикновено се поставя малко от фибростъкло!.Изключително високо качество, сверхпрочность, издръжливост и ниско тегло, добра пожароустойчивост.Без съмнение, можете да го използвате в сериозна извънредна ситуация.Подробна информация за продукта.Материал : 100% Качество стъклени влакна.Размер на пожарогасителна одеяла : 39,3 x 39,3 инча.Висока температурна устойчивост : до 1022 ° F (550°C).В комплекта : 1 Опаковка пожарогасителна одеяла.Аварийно противопожарно одеяло за дома, кухни, хора, камина, скара, кола, къмпинг, офис, заваряване и т. (Топли съвети : НИКОГА не поставяйте ВОДА върху огън за приготвяне на храна.

Подробности

Подобни продукти в категория