• Новинка
2 елемента Рафтове За Подправки Желязна много Нива Банка Бутилка Домашно Слоеве на Трайно Съхранение на Подправки Плаващ Органайзер Висящ Кухненски Слой Многофун?

2 елемента Рафтове За Подправки Желязна много Нива Банка Бутилка Домашно Слоеве на Трайно Съхранение на Подправки Плаващ Органайзер

Buyers rating:
BGN 18.97

Налично

ПОСТАВКА ЗА ПОДПРАВКИ - Стелажи за шкафове - Мултифункционална поставка за бутилки, кутии за желе или салфеткиОРГАНАЙЗЕР ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА- Тя е преносимо дъното и е.Просто избършете с влажна кърпа.ДЪРЖАЧ за ПОДПРАВКИ - Мултифункционална поставка за бутилки, кутии за желе или салфетки.МОНТИРАНЕ на БАГАЖНИК - поставете вашите любими подправки, подправки и предмети за ежедневна употреба, с помощта на декоративни стенни стеллажа с многослойными рафтове, идеално за съхранение в кухнята и / или в банята.ТЕЛ ПОЛК - Стенна поставка за консерви - Тази етажерка за кухня или баня изработени от неръждаема стомана, различна здравина и гладка повърхност.Списък на пакетите 1 x стойка за подправки Особености - Изработена от неръждаема стомана, тази етажерка за кухня или баня е стабилна и да има гладка повърхност. - Мултифункционална поставка за бутилки, кутии за желе или салфетки. - Той е преносимо дъното и е.Просто избършете с влажна кърпа. - Материал : Желязо. - Цвят : сребрист. -Размер : около 47,5x38,5x6 см/18,7x15,16x2,36 инча. - Също така може да съдържа предмети от бита, като лосиони, козметика, лакове за нокти, кърпи за лице, почистващи препарати, сапун, шампоан и много други. - Идеален за всяка стая в дома си за съхранение, сортиране на предмети и лесен достъп до него.Описание на продукта стойка за подправки Използвайте рафтове за съхранение в кухнята, за да подправки са подредени и достъпни.жично багажник Този монтиране на багажник за съхранение, изработен от висококачествено желязо, което е трайна.монтиране на багажник за съхранение соев сос, подправка за подправки, цилиндър за четка за зъби, средства за измиване на лицето, сапуни и така нататък в кухнята и в банята.

Подробности

Подобни продукти в категория