• Новинка
Християнски Художествени подаръци, Висока Керамична Чаша за кафе/Чай, Светлината на света, Стих от Библията Йоан 8:12 - Имената на Исус, Чаша За мъже и Жени, 16 унции, Ке?

Християнски Художествени подаръци, Висока Керамична Чаша за кафе/Чай, Светлината на света, Стих от Библията Йоан 8:12

Buyers rating:
BGN 7.99

Налично

Чаша С ИМЕНАТА на ИСУС : Вдъхновяваща чаша със снимка стиха от Писанията на Йоан 8 : 12, на лицевата страна е нанесен символичен кръст с множество имена на Исус, описани "Спасителят, Алфа и Омега, Месия" и т, Гланцова шоколадово-кафяв вътрешната повърхност с библейски стих от Йоан 8 : 12 на вътрешния ободке.ВИСОКА чаша за кафе лате : Висока чаша в съвременен стил, идеални за горещ чай, какао, кафе или друг любим на гореща напитка. Чашата за кафе с височина 6 см и капацитет 16 грама.БЕЗПРОБЛЕМНО ИЗПОЛЗВАНЕ : Подарък християнска кафеена чаша с лед, не съдържаща олово и кадмий.Кафеена чаша, безопасна за микровълнова фурна и съдомиялна машина, за по-лесно и ежедневна употреба.ОБОДРЯЮЩИЙ КРИСТИАН ПОДАРЪК : Подарък кутия в комплекта за лесен подарък на вашите приятели, семейство, колеги, пастор, ръководителите на службата и на всички, които искате да окуражи подарък от Писанията.Благословен ДОМ : Християнски художествени подаръци предлага богат избор от печатите на библейски текстове, включително и предмети за кухня и аксесоари за дома.С помощта на вдъхновяващи рисунки по стените, декоративни възглавници, кухненски прибори и напитки обградете се и други благословии истини от Писанията. Резервоарът е 16 грама.Керамични съдове.Глазура без съдържание на олово и кадмий.Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.В опаковка на подаръка.Един класически текст KJV. Различни размери и функции.Библията, за водене на регистър (ESV и KJV).Класически калъфи.Холщовые на корицата. Чанти за Библии.Детски книги за спомен.Подаръчни пакети.Книжки за оцветяване.Картички за оцветяване.Библията, за творчески записи. Разделите и етикети за Библията. Комплекти за правене на библейски списания.Чайници и комплекти.Рисунки по стените.Кухненски аксесоари.Капаци за чековых книги.Документ за самоличност.Тави за дрънкулки.Малки торбички с цип.Отметките от изкуствена кожа.Отметките от картон премиум-клас.Раздавайте отметки с x ' s.Кутийки с благословии.Началото на разговора.Карта с обещания и молитви.Съвпадение на теми и рисунки от Писанията.Проектанти в екзекютив стил.Проектанти от изкуствена кожа.Проектанти на тел.Проектанти джобен размер.Бележник за учители. "Когато Исус отново се обърна към хората, той каза : "Аз съм светлината на света.Този, който ме Мен, никога няма да ходи в тъмнината, но ще има светлината на живота". Тази вдъхновяваща чаша със снимка стиха от Писанията на Йоан 8 : 12 символично украсена с кръст, отпечатана на лицевата страна, с многобройни имена на Исус, описани "Спасителят, Алфа и Омега, Месия" и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Шипове за гуми IGRIP ST18
  • Новинка
Оценки:

Шипове за гуми IGRIP ST18

Материал : Закалена стоманаДължина на конеца : 18 мм Количество в опаковка : 200 броя Номер : 009263Характерист

BGN 1.33
Джина и Ко. - Склад за сертификат
  • Новинка
Оценки:

Джина и Ко. - Склад за сертификат

Проба на акции, отпечатани на Американската компания банкови бележкиТази фирма доставя учебници в Амер

BGN 1.00
Защита на витлото DJI Mini 2 на 360°
  • Новинка
Оценки:

Защита на витлото DJI Mini 2 на 360°

Лек защитен кожух витлото на Dji Mini 2 360 ° е Напълно защитава витла, и повишава безопасността на полетаТова

BGN 0.33
Конусни Беседки A0304 3MT X4JT
  • Новинка
Оценки:

Конусни Беседки A0304 3MT X4JT

Обща дължина : 57000 инча, AOS номер : 304, Инв : Беседки за ножове.Обща дължина : 5.7000 инча, AOS номер : 304, Инв : Бесед

BGN 28.20