• Новинка
Вратата на бараката VINGLI, комплект обков плъзгаща се врата на бараката с дължина 6,6 фута и писалки в комплекта, с двойни повърхности от масивна дървесина, лесна за сг?

Вратата на бараката VINGLI, комплект обков плъзгаща се врата на бараката с дължина 6,6 фута и писалки в комплекта, с двойни

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Удобен】 Разтегателна вратата на бараката е сертифицирана от SGS, текстура е по-многопластова и красиваИма само натурален аромат светло дърво, е безопасен за употреба от деца и домашни любимци и не отделя никаква миризма.Поставете го в дома си с увереност, че сте направили правилния избор. 【Отговаря на вашия дом】 Модерна вратата на бараката е изработена от фина твърда дървесина, която не е лесно да се справи, повърхността е гладка и лесно се боядиса, можете да направите със собствените си ръце, за всички цветя. топлоизолация, звукоизолация, издръжливост.Красива текстура на повърхността, без мирис, със стабилна производителност и устойчивост на корозия. 【Идеална за засаждане】 Задвижваната кабинет-купе Е подходящ за кабинет, трапезария, баня, тераса и елегантен преход между помещенията.амбарные врати допълват и обединяват вашето място за красота и светлина.Елегантен и удобен за дълги години да се наслаждавате.Универсален Стил!. 【Монтаж без болки】 Тази врата навес от масивно дърво предварително просверлена и е готова за инсталиране.Всички подробности за вас са готови.VINGLI предоставя приятелски ръководство, се препоръчва 2 човека, вие с лекота завършване на сглобяването. (Обков за плъзгащи се врати е включена в комплекта). 【Че получавате】 Вратата на бараката 36 "x 84" × 1; комплект направляващи за подхлъзване 6,6 фута × 1, дръжка × 1, водач за секс × 1, подпори × 5; инструкция. 【Удобен】 Разтегателна вратата на бараката е сертифицирана от SGS, текстура е по-многопластова и красива.Има само натурален аромат светло дърво, е безопасен за употреба от деца и домашни любимци и не отделя никаква миризма.Поставете го в дома си с увереност, че сте направили правилния избор. 【Отговаря на вашия дом】 Модерна вратата на бараката е изработена от фина твърда дървесина, която не е лесно да се справи, повърхността е гладка и лесно се боядиса, можете да направите със собствените си ръце, за всички цветя. топлоизолация, звукоизолация, издръжливост.Красива текстура на повърхността, без мирис, със стабилна производителност и устойчивост на корозия. 【Идеална за засаждане】 Задвижваната кабинет-купе Е подходящ за кабинет, трапезария, баня, тераса и елегантен преход между помещенията.амбарные врати допълват и обединяват вашето място за красота и светлина.Елегантен и удобен за дълги години да се наслаждавате.Универсален Стил!. 【Монтаж без болки】 Тази врата навес от масивно дърво предварително просверлена и е готова за инсталиране.Всички подробности за вас са готови.VINGLI предоставя приятелски ръководство, се препоръчва 2 човека, вие с лекота завършване на сглобяването.

Подробности

Подобни продукти в категория