• Новинка
uxcell Пирони за тапицерия на Мебели, Пирони с плоска глава 16 мм x 20 мм, Пина Сребрист цвят за Мебели Изголовий мека мебел, 25 бр.

uxcell Пирони за тапицерия на Мебели, Пирони с плоска глава 16 мм x 20 мм, Пина Сребрист цвят за Мебели Изголовий мека мебел,

Buyers rating:
BGN 38.94

Налично

[Характеристики] : Диаметър на главата : 16 мм / 0,43 инча; Обща дължина : 20 мм / 0,78 инча [Multi] : Нашите декоративни пирони може да се използва за различни мебелни проекти и работи с ръцете си.Не само за декориране на тапицерията на дивана, на леглото, на стол, пейка, стол, дървена кутия и т., но и за използване на притежателя от корк дъска за закачане на леки водене на бележки и изображения. [Лесна за употреба] : Можете да задържите пирони, клещи, а след това да ги инсталирате с помощта на каучук чук.След тестване на ноктите може да вбият само в слой-вар на повърхността. [Забележка : За защита на ръцете се препоръчва не държи на нокти директно с ръце, тъй като той може да скочи, или завой при неправилна експлоатация.Не използвайте твърде големи и тежки чукове. [Удобно] : предлагаме ви различни стилове, различни цветове и различни размери пирони за тапицерия на мебели по ваш избор.Лесно е да намерите това, което ви трябва, и стоката е лесен за използване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Раница Under Armour Compel Sling 2.0
  • Новинка
Оценки:

Раница Under Armour Compel Sling 2.0

100% Полиестер 15" падането на рамото.Технология UA Буря отблъсква водата, без да жертвате пропускливост на

BGN 2.67