• Новинка
Играчка-Ясла за котки Интерактивна Играчка за Котки в затворени Помещения, Коте, Подарък за Котки, Упражнение за Домашни Любимци, коефициент на ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, Заб?

Играчка-Ясла за котки Интерактивна Играчка за Котки в затворени Помещения, Коте, Подарък за Котки, Упражнение за Домашни

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【ДИЗАЙН】имам дом 6 коткиТази играчка-ясла за котки извършва под формата на пружинящего топчета, вашият домашен любимец може лесно да си лапи, и намиращ се във вътрешността на храна ще излезе през отворите на него. 【ЗА】 Както на кучета, така и котки от всички възрасти. 【УМНА играчка IQ】 Тази интерактивни играчки за домашни животни, може да се провери нивото на IQ на вашия домашен любимец, да видя, как той си играе с играчка.Това също може да подобри тяхното ниво на IQ, обучив им се играе. 【НЯМА Самотни Сърца】Когато ви няма у дома, те няма да се чувства самотен и скучен.Когато имате повече от 2 домашни любимци, те могат да играят с него заедно и си помагат един на друг сдобием с помощта на храната, те ще станат още по-близки. 【Още】 Повече нови играчки за домашни любимци, моля влезте в нашия магазин, ние имаме само най-новите забавни играчки. 【ДИЗАЙН】имам дом 6 котки.Тази играчка-ясла за котки извършва под формата на пружинящего топчета, вашият домашен любимец може лесно да го движите крака, а храната вътре ще излизат през дупките на нея 【ЗА】 кучета и котки от всички възрасти 【УМНА играчка IQ】 Тази интерактивни играчки за домашни животни, може да се провери нивото на IQ на вашия домашен любимец, да видя, как той си играе с играчка.Това също може да подобри тяхното ниво на IQ, обучив им се играе 【БЕЗ самотни сърца】Когато ви няма у дома, те няма да се чувства самотен и скучен.Когато имате повече от 2 домашни любимци, те могат да играят с него заедно и си помагат един на друг сдобием с помощта на храната, те ще станат още по-близо 【повече】 Повече нови играчки за домашни любимци моля, влезте в нашия магазин, ние имаме само най-новите забавни играчки.

Подробности

Подобни продукти в категория