• Новинка
YMHPRIDE 10 X Полиэстеровой Покривки за Правоъгълни маси с размер 6 метра, Черни Покривки от Полиестер Размер 60x102 инча, Покривки за маси, Моющаяся Черна Покривка за сватб?

YMHPRIDE 10 X Полиэстеровой Покривки за Правоъгълни маси с размер 6 метра, Черни Покривки от Полиестер Размер 60x102 инча,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

? Висококачествени полиестерни покривки : комплектът включва 10 черни покривки от 100% полиестер премиум-класа 180 ГОРИВО, покривки за маса с дължина 60 см и ширина 102 инча, черна покривка за правоъгълен плот с височина 6 метраПокривката покрива 6-инчов маса с 15-инчов деколте, тази правоъгълна покривка е подходяща за защита и декорация на масата. ? Широко използвани покривки : Тази черна покривка за еднократна употреба, подходящи за партита, сватбени тържества, детски душове, бюфети, заведения за хранене маси, чай маси, партита, рождени дни, кафенета, банкети, пикник, барбекю, къмпинг, вътрешно, външно и ежедневна употреба.Покривки YMHPRIDE винаги могат да придадат на вашата партия по-елегантна обстановка. ? Чудесното качество на изработка : Нашите черни ленени покривки за маса са изключително здрави, черни правоъгълни покривки за маса са извити ръбове и тънка линия, която осигурява елегантен външен вид и липсата на болтающихся нишки.Не използвайте выцветающие оцветители, за да се цветове покривки са останали живи и реалистични. ? Лесно грижа : Тъканно покривка лесен за почистване, миене на колата и ръчно, не се колебае след гладене не добри.когато, не повръща и не е податлив на атмосферните влияния, моля, не отбеливайте.Проста гладене след почистване ще даде им нов облик. ? Отлично обслужване: Ние обещаваме, че покривката на високо качество, но ако тя не ви харесва, моля, не се притеснявайте и за да ни уведомите.ние ще носи отговорност за тези поръчки с ниска вероятност за нещастие, ние можем да си върне парите или да изпрати нова поръчка, безплатно или друго решение, което предпочитате.

Подробности

Подобни продукти в категория