• Новинка
HOJINLINERO 3 Нива на Метална Закачалка за Кърпи Хромирани Висока Индустриална Модерна свободно стояща Закачалка за Кърпи за Аксесоари за Баня Органайзер за съхранение

HOJINLINERO 3 Нива на Метална Закачалка за Кърпи Хромирани Висока Индустриална Модерна свободно стояща Закачалка за Кърпи

Buyers rating:
BGN 15.99

Налично

【Размер】 33,86 "В * 17,71 Д * 8,66"Ш инча /дължина х широчина х височина, с притежателя на 3 прътПерфектен размер, спестява повече място за вашата баня. 【Промишлен метален стил】 Метален самостоятелен държач за кърпи за ръце, чиято височина варира от най-висок отзад до най-къса отпред. 【Лекотата на монтажа】Закачалки за кърпи за баня са снабдени с упътване за сглобяване, в който се съдържат всички детайли и инструменти, необходими за бърз монтаж. 【Многофункционален】 Трислоен дизайн, може да се използва за съхранение на хавлиените кърпи в банята, а също така за сушене на деликатни теми, или демонстрация на одеяла.На външен вид той прости и стилни, и можете да го поставите навсякъде в дома си. 【Безгрижно следпродажбено обслужване】 Ние даваме гаранция от една година и на безплатни резервни части.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Високо качество】 е Изработен от стомана, здрав, няма ръжда, стабилна, без проблеми встряхивается или се движи, и осигурява дълготрайност при ежедневна употреба. 【Размер】 33,86 "В * 17,71 Д * 8,66"Ш инча /дължина х широчина х височина, с притежателя на 3 прът.Перфектен размер, спестява повече място за вашата баня. 【Промишлен метален стил】 Метален самостоятелен държач за кърпи за ръце, чиято височина варира от най-висок отзад до най-къса отпред. 【Лекотата на монтажа】Закачалки за кърпи за баня са снабдени с упътване за сглобяване, в който се съдържат всички детайли и инструменти, необходими за бърз монтаж. 【Многофункционален】 Трислоен дизайн, може да се използва за съхранение на хавлиените кърпи в банята, а също така за сушене на деликатни теми, или демонстрация на одеяла.На външен вид той прости и стилни, и можете да го поставите навсякъде в дома си. 【Безгрижно следпродажбено обслужване】 Ние даваме гаранция от една година и на безплатни резервни части.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Високо качество】 е Изработен от стомана, здрав, няма ръжда, стабилна, без проблеми встряхивается или се движи, и осигурява дълготрайност при ежедневна употреба.За нас : ✤Време - най-добрият учител : HOJINLINERO Home Furniture, основана през 2009 година и предлага зрели технологии и професионален екип.Ние се стремим да създават качествени продукти, да се осигури качеството на живот на всеки и да изпълнява всички обещания, дадени на клиентите. ✤Водещ, професионален производител на мебели за дома : е Специализирана в производството на метални рамки за легла, закачалки за дрехи, топъл кърпи, маси и други серии от продукти, с цялостна система за управление на качеството, строг контрол на всеки детайл, от производството до опаковането, до проектиране на висококачествени целеви продукти.

Подробности

1.Product Name:
White Metal Towel Racks Chrome Tall ,Industrial Modern FreeStanding towel rack for Bathroom,
2.Brand:
HOJINLINERO
2:
Color
3.Material:
Metal
4.Overall Dimensions:
33.86H*17.71L*8.66W
5.Weight:
8.82 lbs
6.Delivery Time:
About 7 working days after shipping
Feature:
✤Visible quality:
made of sturdy steel, with a durable anti-rust effect to ensure stability.
✤Attractive furniture:
Our towel racks can easily upgrade your bathroom into an elegant and spacious room with its simple functions and unique design.
✤Save space:
Three horizontal bars can save more space. They can be used to hang bath towels, towels or paper towels in the bathroom. They can also be placed in the bedroom to store quilts or clothes.
Package Contents:
1. Towel Rack :
2. Instruction manual:
3. Installation tools:

Подобни продукти в категория