• Новинка
Четка за почистване на слама, За почистване на тръби, Набор от 8,2-Инчов найлонови четки за слама и бутилки с клейкими куки, Гъвкави Четки за почистване на Тръби, Клав?

Четка за почистване на слама, За почистване на тръби, Набор от 8,2-Инчов найлонови четки за слама и бутилки с клейкими куки,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

✅ Удобно съхранение: Набор от четки за почистване на тръби включва 10 различни размери 8,2"сламени четки за почистване с различни диаметри, както и лигав кука за удобно складиране и окачване на зъби след употреба, не заема много място ✅ Високо качество : Глава на четка е изработена от мека найлонов косъм, дръжката е изработена от висококачествена неръждаема стомана 304, найлонови структури не е лесно да се прекъсне, дръжката е мека, не е лесно ръжда, по-здрав. ✅ Качествени почистващи средства за слама : комплект от 10 почистващи четки с различни размери лесно премахва упорити петна с тръби и слама, различни размери, както и дръжка от неръждаема стомана здрава. ✅ Широко приложение : Този набор от почистващи четки, подходящи за много видове почистване на тръби, може да се използва за почистване на бутилки, чаши, соломинок, тръби, пистолет, компютърна клавиатура, кафе, тръба за приток и много други. ✅ Се изчиства идеално: Множество слама четка за различни цели, като домакински почистване, препарат за почистване на баня, препарат за почистване на бижута, инструменти за почистване на тръби, четка за обувки, комплект за почистване на оръжие и др. ✅ Удобно съхранение: Набор от четки за почистване на тръби включва 10 различни размери 8,2"сламени четки за почистване с различни диаметри, както и лигав кука за удобно складиране и окачване на зъби след употреба, не заема много място. ✅ Високо качество : Глава на четка е изработена от мека найлонов косъм, дръжката е изработена от висококачествена неръждаема стомана 304, найлонови структури не е лесно да се прекъсне, дръжката е мека, не е лесно ръжда, по-здрав. ✅ Качествени почистващи средства за слама : комплект от 10 почистващи четки с различни размери лесно премахва упорити петна с тръби и слама, различни размери, както и дръжка от неръждаема стомана здрава. ✅ Широко приложение : Този набор от почистващи четки, подходящи за много видове почистване на тръби, може да се използва за почистване на бутилки, чаши, соломинок, тръби, пистолет, компютърна клавиатура, кафе, тръба за приток и много други.

Подробности

Подобни продукти в категория

Wise KE-033 Пищуха-Цар Голям
  • Новинка
Оценки:

Wise KE-033 Пищуха-Цар Голям

Размер : Около 4,8x16,1x1,3 инча (12,3x41 Тегло на продукта : около 0,5 грама (15 Материал : меламиновая пяна.Страна на

BGN 9.13