• Новинка
Hemoton 8шт кърпичка За почистване на Очила, Кърпички За почистване на Компютъра Кърпа За почистване на Очила От Микрофибър за Пречистване на Лещи За Очила, Кърпа за из?

Hemoton 8шт кърпичка За почистване на Очила, Кърпички За почистване на Компютъра Кърпа За почистване на Очила От Микрофибър

Buyers rating:
BGN 5.59

Налично

тъкан от велур Кърпа за почистване на стъкло от микрофибър : - Нашата износостойкая кърпа за почистване на много подходящ за деликатни повърхности, като например стъкло, мобилни телефони, дисплеи камери, огледала. Кърпа за почистване на дисплея от микрофибър : В пакет : 8 бр., размер около : 17,50x14,50x0,20 см/6,88 х 5,70 х 0,08 инча.Почистване на точки : Материал : изработен е от мек плат и вашите стъкло.На повърхността точки : Можете да споделяте тези практични кърпички за избърсване точки с приятели.Кърпички за почистване на обективи : Нашите износоустойчиви кърпички за почистване на деликатни повърхности, като например очила, екрани на мобилни телефони и фотоапарати, огледала, замшевая плат. Кърпа за почистване на стъкло от микрофибър : - Нашата износостойкая кърпа за почистване на много подходящ за деликатни повърхности, като например стъкло, мобилни телефони, дисплеи фотоапарати, огледала. Кърпа за почистване на дисплея от микрофибър : В пакет : 8 броя, размер на приблизително : 17,50x14,50x0,20 см/6,88 х 5,70 х 0,08 инча.Почистване на точки : Материал : изработен е от мек плат и вашите стъкло.На повърхността точки : Можете да споделяте тези практични кърпички за избърсване точки с приятели.Кърпички за почистване на лещи : Нашите износоустойчиви кърпички за почистване на деликатни повърхности, като например очила, екрани, мобилни телефони и камери, огледала. В комплекта са включени 8 кърпички за почистване на очила Особености -Материал : плат за почистване на екрана от замшевой кърпа-Размер : около 17.70 X0 Кърпа за почистване на лещи. -Цвят : Различни цветни салфетки за почистване на екрана - Нашите кърпички за почистване е много силен, можете да ги използвате повторно, като кърпички за почистване на очила. -Те са добри за почистване на очила и екрани, не оставяйки непоносими разводите всяка повърхност Кърпички за изсушаване на точки. -Меки, силни и ефективни, те са безопасни за употреба от вашите деликатни, кърпички за почистване на екрани и лещи очила.

Подробности

Подобни продукти в категория