• Новинка
Винил Протектор за кожата, Стикер върху цялото тяло, Калъфче за конзолата на Microsoft Xbox Series X, Стикер на Кожи с 2 Лепенки за контролер (Бял 2)

Винил Протектор за кожата, Стикер върху цялото тяло, Калъфче за конзолата на Microsoft Xbox Series X, Стикер на Кожи

Buyers rating:
BGN 13.62

Налично

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ : Стилни самозалепващи скинове придават на вашата конзола Xbox Series X елегантен и изчистен външен видЛесно се нанася и отстранява, не оставя лепкави следи, не увреждат повърхността.ЗАЩИТА : Изработен от ултра-тънък, ултра силна, устойчиво на петна ламиниран винил за ефективна защита на вашето оборудване от вдлъбнатини, драскотини, прах и износване при ежедневна употреба.АТРАКТИВЕН сред ТЪЛПАТА : стикер за конзолата и контролера на Xbox Series X ще ви даде нов и готин вид по време на игрите с приятели, контролера и конзолата ще се открояват сред всички конзоли и контролери.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : 1. Внимателно почистете повърхността на аксесоари; 2. Внимателно нанесете върху всяко парче винил етикети; 3. Нанесете горещ въздух на повърхността на етикети Xbox Series X remote play за постигане на най-добър резултат с помощта на сешоар или пистолет с горещ въздух.ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Нашият приятелски настроен персонал е тук, за да ви помогна и удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет!Ако имате някакъв проблем с вашата поръчка или сте доволни по някаква причина, просто ни кажете и ние ще бъдем наблизо, за да ви помогнем!.Параметри : Подходящ за Xbox Series X Материал : екологично чист PVC (поливинил) ИЗКЛЮЧИТЕЛНО готин : тази кожа ще даде на вашата конзола и администраторите нов и готин вид, когато играете игри с приятели.НАЧИН на ИНСТАЛИРАНЕ : 1 Измийте ръцете си и го оставете да изсъхне. 2 Внимателно почистете конзола, контролери и повърхността обшивка. 3 Внимателно нанесете върху всяко парче виниловую стикер. 4 Нанесете горещ въздух на повърхността термоаппликации с помощта на сешоар за постигане на най-добър резултат.Пакетът включва : 1 x Обвивка конзола 2 x обвивка контролер (не включва конзола и контролер.

Подробности

Подобни продукти в категория

В Лонг: Падшая династия - Xbox Series X
  • Новинка
Оценки:

В Лонг: Падшая династия - Xbox Series X

Masocore Dream Team Съвместно творение на продуценти на Team NINJA Фумихико Ясуды (Nioh) и Масааки Ямагивы (Bloodborne)Живей

BGN 33.99